Rozvedená Partyšová a vilný Menzel mají intimní a celkem bizarní plán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvedená Partyšová a vilný Menzel mají intimní a celkem bizarní plán!

Partyšová touží po určitém kousku těla a Menzel ho má...
Partyšová touží po určitém kousku těla a Menzel ho má... (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma, koláž Ahaonline.cz )

Tuk, velká prsa, vysportovaná Gábina Partyšová (36) a zpocený obdivovatel dámských zadečků Jiří Menzel (76). Co má tohle všechno dohromady společného?

Před čtením následující textu doporučujeme čtenářům, kteří právě jedí, aby své pochutiny na pár minut odložily. Budoucí řádky nebude zrovna čtení podporující chuť k jídlu či dobré trávení.

V předchozích měsících Gábina Partyšová naznačila, že je sice pyšná na své atletické tělo, nicméně jí tak trochu začínají chybět ňadra. Ta nelichotivě přirovnala k hroudě tuku, která usilovných cvičením z těla zmizí stejně, jako špeky na břiše. „Musím říct, že u kardio cvičení je nevýhodou, že člověk ztrácí prsa, protože prso je přece jen tuk. To mě trošku mrzí," nechala se slyšet moderátorka na serveru Super.cz

A jako by tohle nestačilo, svoji myšlenku na větší prsa ještě rozvinula. Větší by prý chtěla, ale přírodní cestou. „Nedělá mi moc dobře myšlenka, že by do mě narvali silikony. Slyšela jsem ale o technologii vyplnění prsou vlastním tukem,“ řekla Gábina z legrace na stejnojmenném serveru.

Jenže! Myšlenka na větší přednosti neopouští Koktovu bývalku ani na prestižních společenských událostech. Sama už tuk nemá, tak čí by do svého těla nasoukala. V útrobách hotelu Pupp v Karlových Varech se svěřila i slavnému režisérovi.

„Nedávno jsem si u vína stěžovala Jiřímu Menzelovi, který mi říkal, že by mi případně poskytl svůj tuk. Že bych nosila Menzelova prsa. To je výzva.“ Proč vůbec s podobným hovorem Partyšová začala, není jasné, nicméně je dobře zachyceno, jak režisér na vlastní ruce zkoušel svou budoucí investici. Že by Partyšové sliboval svůj tuk zrovna v moment, kdy měl ruku téměř v její zadnici?



Přečtěte si
dandova
31. 7. 2014 • 07:53

dandova
31. 7. 2014 • 07:53

pelagie
30. 7. 2014 • 17:47

Menzel se před léty choval distingovaně a vcelku nevybočoval jak se říká z řady, ovšem dnes v jeho letech se jeví jako sexuální loudil a jeho chování se mi pozdává jako když pozbývá rozumu....

dandova
30. 7. 2014 • 09:06

Trapné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.