Ivanka cvičí na duet? Buď půjde božskému Karlovi po krku nebo s ním zazpívá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivanka cvičí na duet? Buď půjde božskému Karlovi po krku nebo s ním zazpívá!

Ivana Gottová se snaží zpívat
Ivana Gottová se snaží zpívat (Foto Aha! – David Raub, Prima, Profimedia, ara)

V poslední době se ukazuje, že Ivana Gottová (38) nechce být jen manželkou Karla Gotta (75) a moderátorkou VIP zpráv. Chce dokázat daleko více. Ráda by jednou dabovala a teď k tomu začala brát hodiny zpěvu.

Magazínu Aha! TV Gottová přiznala, ke komu na ně chodí. „K paní profesorce zpěvu Janě Balášové, která pravidelně učí zpívat i naše holčičky,“ napsala nám Ivana. Ta společně s dcerkami Charlottkou (8) a Nellinkou (6) natočila pro manželka Karla píseň k 75. narozeninám. Tu si po zveřejnění někteří oblíbili, další ji pro změnu kritizovali.


Teď je otázkou, jak často po natočení narozeninového songu bude Ivana na hodiny zpěvu k profesorce Balášové chodit. Pravidelně, nebo jen občas?
Někteří kamarádi Gottové mluví o tom, že by jednou chtěla se svým mužem natočit duet, takže to vypadá na častější návštěvy. Uvidíme tedy, co přinesou následující roky… Ivana o natáčení songu pro Karla
„Hledala jsem vhodnou píseň pro mne a pro holčičky. Radila jsem se s kamarádkou Ilonou Csákovou a shodly jsme se na hitu Být stále mlád. Svoji představu jsem pak sdělila Karlu Šípovi a on byl tak hodný, že známý song přetextoval. Michal David sehnal základ a nechal nás píseň natočit u něj ve studiu. Hlavní osobou, bez které by klip nemohl vzniknout, byl kameraman Jarek Voborný, který mi nakonec celou představu natočil.“



Autor:  lbp

Přečtěte si
street
29. 7. 2014 • 10:06

Ano - Gottova je hamizni zlatokopka, ktera se nezastavi pred nicim a nikym... Ji zajimaji jen money, money, money - jinak nic... Je to zenska bez talentu, ktera se vsude nekriticky nacpe, je odporna a vtirava jako plevel... Slavomanka, ktera jde tvrde za svym - pritom sama nic nedokazala, protoze jak uz vime - na nic nema talent a nic poradne neumi... Nesymapticka, vlezla, preplastikovana zenska, ktera bez Kaju je jen velika NULA... Ten je pri ni tezky podpantoflak a v podstate chudak...

mandat
29. 7. 2014 • 09:08

Presne tak. Ted uz i ty deticky vedi, ze jsou hvezdy, at uz neco umi nebo ne.

beladona
28. 7. 2014 • 22:52

to spíš jemu, ale dobře mu tak

beladona
28. 7. 2014 • 22:50

Sleduju to , jeho nemusím a nikdy bych ani halíř na jeho koncert, ale celkem byl mnou tolerován.,V posledních tak 2 letech se z něho stává stařík, co ustupuje vrtochům své ženušky , ba co víc veřejně se jí zastává a jakoby po nás chce abychom vše co zplodí ta blbka adorovali s ním. No pořád říkám, dejte nám , celá Gottovic rodino, svatej pokoj, zalezte na Bertramku a přestaňte otravovat.

beladona
28. 7. 2014 • 22:46

haha, nezdrhnou budou kočovat na Bertramce

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.