Téměř zapomenutá Lucie Zedníčková se zase ukázala: Po boku jiného muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Téměř zapomenutá Lucie Zedníčková se zase ukázala: Po boku jiného muže!

Lucie Zedníčková
Lucie Zedníčková (Foto Aha! – herminapress.cz)

»Vyženěná« dcera herce Pavla Zedníčka (65) Lucie (45) se před lety odstěhovala za svou láskou do Brna, kde se věnuje hlavně divadlu a výchově dvou dětí. Před pár dny se po dlouhé době ukázala na společenské akci.

Ležérně obléknutá Lucie si vyšla na akci autosalonu a během toho stihla i zapózovat fotografům. Po jejím boku stál mladý muž, který jí na celé akci dělal společnost. Ačkoliv Zedníčková, co se vztahů se svým otcem týče, není příliš sdílná, řekla aspoň něco synovi Mikulášovi (17), kterého má s  Vítem Pokorným.

Dospívající muž si prý naplno užívá poslední roky luxusního mama hotelu a zatím se na osamostatnění nechystá. „Od maminky se mu nechce, je to dobrý. Má tolik svobody, že nemá potřebu nějak rebelovat. Teď odjíždí k moři,“ prozradila Zedníčková. Kromě Mikuláše vychovává také dceru Amélii.

Vztahy Lucie Zedníčkové jsou poněkud zamotané. Měla se rozejít a znovu se dát dohromady s manželem Vítem Pokorným. Toho opustila poté, co se zamilovala do hereckého kolegy Petra Štěpána. Ke svým partnerům se ale nikdy nevyjadřuje, proto není úplně jasné, jestli pokračuje její vztah s manželem, Štěpánem nebo se na obzoru objevil úplně jiný muž? Ten, který se nově objevil po jejím boku?

Taková spekulace herečka popírá. „To je můj kolega z divadla. My spolu hrajeme. On je z Plzně a přijel se sem podívat za mnou. Měl to kousek, tak jsme si udělali výlet. To je celé. Nic v tom nehledejte,“ trvdí herečka serveru sedmicka.tyden.cz

 



Přečtěte si
jaja1234
13. 12. 2014 • 21:25

Ani se nedivím, že veřejně známé osobnosti nepustí media do svého soukromí. Názory většiny z vás jsou takové, jako by jste Lucii Zedníčkovou znali osobně, hlavně pelagie..co ještě ke všemu svůj duchaplnný názor odeslala 3x . Lucii znám několik let a cca deset let žila s Víkem Pokorným a pak s Petrem Štěpánem 7 let...pokud tomuto říkáte že muže střídá jak ponožky kolik jste jich měla vy světice. Nechápete, že media vás krmí bludy aby měli co prodávat. Jinak pokud byla v zimě s někým na horách tak to byl její tehdejší partner P.Štěpán. Nevím jak by se vám zamlouvalo, že se vámi pořád někdo zaobírá a i při běžném nákupu potravin na vás každý zírá a otravuje např. s tím že viděl pořad s vámi v tv.

pelagie
9. 12. 2014 • 00:27

sorry ale tolikrát jsem to poslat nechtěla, nejdřív to nereagovalo a pak hnedka 3x

pelagie
9. 12. 2014 • 00:27

Zrovna ona mu má co vyčítat rozvod s její matkou. Sama střídá partnery jako ponožky...krasavice vyceněná

pelagie
9. 12. 2014 • 00:27

Zrovna ona mu má co vyčítat rozvod s její matkou. Sama střídá partnery jako ponožky...krasavice vyceněná

pelagie
9. 12. 2014 • 00:26

Zrovna ona mu má co vyčítat rozvod s její matkou. Sama střídá partnery jako ponožky...krasavice vyceněná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.