"Šikulka" Pawlowská: Při krájení chleba se skoro upálila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

"Šikulka" Pawlowská: Při krájení chleba se skoro upálila!

Halina si kvůli chlebu málem uřízla prst.
Halina si kvůli chlebu málem uřízla prst. (Foto FTV Prima, ara)

Když se daří, tak se daří! Spisovatelka a scenáristka Halina Pawlowská (59) zažila na vlastní kůži krvavou scénu jako z hororu. Kvůli krajíčku chleba už mohla být bez prstu.

Přestože je Halina za plotnou jako doma, ruce popálené od horké trouby jsou u ní na denním pořádku. Teď došlo i na »sekání« prstů! „Tak jsem si dnes skoro uřízla prst, když jsem krájela chleba. Hrozně krve,“ napsala si Halina na sociální síť. I když nedávno vydala další kuchařku s radami, jak se otáčet v kuchyni, sama moc šikovnosti dosud nepobrala.

Jenže nezůstalo jen u pořezaného prstu. Celý incident měl ještě dohru a stačilo málo, aby Pawlowská skončila jako Johanka z Arku. „Jak jsem se tak klepala, tak jsem se chtěla uklidnit cigaretkou. Třásla se mi v ruce. Jen obtížně jsem škrtla zapalovačem. A ten pořezanej prst zabalenej v papíru jsem si zapálila. Plál mohutně, řvala jsem silně. Zachránila mě až dcera, která mi ruku strčila do konve,“ napsala Halina.

Úrazy má kuriózní
Halina nemá o kuriózní úrazy nouzi. S prokousnutým prstem chodila v roce 2007 poté, co se od sebe snažila odtrhnout své rozzuřené psy. Během nákupu v
supermarketu v roce 2008 jí spadla bedna s vínem na hlavu a spisovatelka skončila s otřesem mozku. A zlomit nártní ost se jí povedlo v roce  2010, když spadla při chůzi ze schodů do kanálu.



Přečtěte si
eisenbieger
16. 7. 2014 • 20:27

holka sundej 20 kg a budes zdrava ...chleba , housky ty nesmis ...vecer hodku na prochazku ale ne pak k telece haribo , mars , orisky aatd ...maximalne litr vody s pravy citronem ....pak bych te celyho(24cm9 pekne zasunul

mandat
16. 7. 2014 • 19:29

Halina by vubec nemela jist chleba.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.