Ivana Gottová boduje: V narozeninové písničce pro Karla si dělá legraci i z toho, jak ho dotáhla před oltář | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Gottová boduje: V narozeninové písničce pro Karla si dělá legraci i z toho, jak ho dotáhla před oltář

Ivana Gottová se pro svého manžela změnila ve zpěvačku.
Ivana Gottová se pro svého manžela změnila ve zpěvačku. (Reprofoto Youtube.com)

Karel Gott dostal ke svým 75. narozeninám opravdu hodně úžasných dárků. O jeden se ale postarala i jeho manželka Ivana s dětmi. Karlovy holky totiž nazpívaly písničku, která je opravdu parádní.

Hudební motiv sice není úplně originální, když jde o hit Být stále mlád, který je coververzí písně Forever Young z repertoáru skupiny Alphaville, ovšem slova jsou opravdu unikátní.

Ivana, která řadu lidí překvapí dobrým zpěvem, v písni mimo jiné připomíná, že Karel Gott předlouho odolával manželství. „Toužil jsi výš a měl jsi velký cíl, než aby ses s jednou ženou usadil. Svatbou sis nikdy nechtěl kazit styl. Sňatkem sis však stáří zkrátil,“ zpívá Ivana, která si dělá legraci i z toho, že v životě svého nynějšího muže rozhodně nebyla jedinou. „A víš, že ženy nejsou jenom černá a bílá, měls je v mnoha barvách,“ zní další slova.

Opravdovým klenotem je však roztomilý popěvek Gottových dcer, které svému tatínkovi vzkazují. „Dokud vidíme úsměv ve tvé tváři, jsi stále mlád…“

Přečtěte si
babatomanija
19. 7. 2014 • 18:24

Moráolně jsme na tom úplně stejně nebo i hůře než před rokem 89 a kultura upadla. Zábavné pořady nejsou, Tv inscenace nejsou, rádio přehrává angl am- tvorbu Z našich se drží češtiny Kabát, Klus, Nohavica a několik málo dalších. Gott byl přínosem v době, kdy tu naopak byla nedostatková muzika ze západu a my jsme originály neznali. KG měl české texty a pomalu každých 14 dn. hiut. Ale dnes je to o něčem jinéím. On si sám nikdy nic nesložil a jeho doba minula. Děkujeme, by,lo to dobré, ale dnes je to pouze křeč. Snad je na vině nedostatek soudnosti a neochota si přiznat, že vše někdy končí. Ta jeho dáma se chtěla vedle něho hlavně zviditelnit sama. Egoismus a snobismus, sorry.

mandat
19. 7. 2014 • 09:47

Tak ta druha od Mistra nic nema. Tam byl darce asi nekdo jiny. Nebo je po prastryckovi.

mandat
19. 7. 2014 • 09:46

Proc nadavate ? Ja nikoho neurazim a nikumu nanadavam. Mesic to nemohlo trvat. Ivana delala zkousky na velice tezke skole. Musi se denne sprtat do televize,aby tam predvedla svuj nemozny projev. Pak lita po kosmetice a doktorech,aby vypadala tsak, jak vypada. Stiha akce na cervenem koberci. Vleze vsude, kam to jde. Kontroluje sluzky a chuvy, honi holky,aby se sprtaly a ucily do muzikalu. Tak asi ona vubec nespi, ze ?????????????

mandat
19. 7. 2014 • 09:44

Nejste zvykli na to, ze nekdo ma jiny nazor. Ja nikoho neurazim ani nikomu nenadavam. Jen sdeluji, co vidim a slysim. HOWG.

mandat
19. 7. 2014 • 09:42

Tady nekomu nedochazi, ze je to vse naplanovane, je to jen a jen reklama na IVanu. Bohuzel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.