Simona Krainová kvůli slávě opustila syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Simona Krainová kvůli slávě opustila syna!

Přípravy na večer si užila. Hvězdu z ní udělal tým vizážistů a ona v klídku popíjela drink.
Přípravy na večer si užila. Hvězdu z ní udělal tým vizážistů a ona v klídku popíjela drink. (Foto Aha! – Jan Tůma, Alexandr Malachovský, herminapress.cz a Facebook.com)

Absolutní chaos a nulové přípravy! Simona Krainová (41) řešila letošní festival ve Varech na poslední chvíli. Kvůli nemoci syna málem nepřijela, šaty se došívaly před odjezdem.

Byla největší ozdobou nejvyhlášenější party v Karlových Varech, ale ještě ve čtvrtek ráno nevěděla, jestli dorazí. „Maxík je nemocný, má angínu. Trochu jsem se bála, nechtěla jsem ho vůbec opustit. A dneska už neměl teploty, tak jsem poprosila sestru, aby ho pohlídala,“ svěřila deníku Aha! Krainová, která na festival přijela jen na otočku na party spojenou s luxusním šampaňským.


„Zdržím se opravdu jen dva dny, a pak pojedeme za dětmi,“ dodala modelka, která měla na party jedny z nejhezčích šatů. „Jsou od návrhářky Kateřiny Geislerové. Mám ji moc ráda, protože je hrozně šikovná. Tyhle šaty spíchla za čtyři dny. Protože rozhodnutí, že se zúčastním party, bylo opravdu spontánní. Původně jsem měla přijet v pátek,“ práskla Krainová, která na poslední chvíli řešila i výběr šperků.
„Mám na sobě všechno možný. Nemám šperky za dvacet, třicet nebo padesát milionů, takže můžu jít klidně domů a nikdo mě nebude sledovat. To je výhoda,“ řekla Simona.

Na ostatní krásky ve večerních róbách se můžete podívat v galerii.



Přečtěte si
luki23
14. 7. 2014 • 06:16

krainovy smrdi fuuuuuuuuuuj

egyptanka
13. 7. 2014 • 09:35

Jak opustila syna? Nechala ho snad samotného doma? To jsou zase nadpisy! Jinak šaty má krásné,jen ten rozparek ruší a odvádí od nich pozornost,mohl být kratší. Ale to je jen můj názor.

xever6
13. 7. 2014 • 07:11

o krainove se pise kazdy den s kazdou hoovadiinou a prkotinou muze zato jeji manzel karel vagner ktery ji a jeho detem dela reklamu nas to uz ale nebavi zatimco jine informace se zatajuji je v tom skutecne mafie oni si mysli v tom aha ze lidi jsou upelne blby a ze co jim naservirujou to jim sezerou i snavijakem delaj jako kdyby jsme nemeli sve nazory krainova vypada uz za hovvno kolik by ji ten manzilek nam tady nevychvaloval bohuzel pro neho my mame take oci

xever6
13. 7. 2014 • 07:06

clanky o tom jak je krainova dokonala pise ten jeji uchylny manzel karelvagner ktery nam ji furt cpe zatim co Tachminu zakazli ja uz za ni take hlasoval

peter44
13. 7. 2014 • 07:01

ja si nemuzu pomoct ale krainova ma takovej syrovej trojuhelnikovy ksycht pripada mi ze musi smrdet syreckama navic je cela pihata musi smrdet takove typy baby znam smrdi navic po 40citce ji tahne s k....y no fuj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.