Syn Partyšové a Kokty Kristian: Už mu dávají najevo, co jsou jeho rodiče zač! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn Partyšové a Kokty Kristian: Už mu dávají najevo, co jsou jeho rodiče zač!

Gábina Partyšová se synem Kristianem
Gábina Partyšová se synem Kristianem (TV Minimax )

Malý Kristian Partyš (6) už začíná zjišťovat, že být synem, sic průměrných, celebrit, není žádný med. Jeho matka Gábina Partyšová prozradila, co po něm dokonce někdo chtěl!

Bývalá moderátorka Top Star Partyšová nechala nedávno svého syna přejmenovat po sobě, aby ho ušetřila ostudy spojené s příjmením jeho přelétavého otce. Josef Kokta si už udělal dětí několik a nyní (nikdo neví na jak dlouho) žije s partnerkou Ornellou Štikovou, se kterou se právě ve Varech dva roky zpátky seznámil.

Ačkoliv se Partyšová ve většině okolností chová jako profesionálka a na společenských akcích se snaží být za dámu, od letošního festivalu už to bude »ta, které vůbec nevadilo, že ji navátý Menzel osahává zadek.«  Tím samozřejmě bude trpět i její syn. „Já u toho nebyla, ale někdo po něm chtěl, aby se s ním vyfotil. Byl z toho hodně zaraženej a nedávalo mu smysl, proč na té fotce nechtějí mě,“ svěřila se udivená Partyšová. ¨

Co se týče budoucí kariéry Kristiana, má Gabriela jasno. „Bude něco mezi Billem Gatesem a Tigerem Woodsem,“ doufá.



Přečtěte si
jardislava
23. 8. 2014 • 16:29

Proč ho pořád cpe do novin a na internet ??? Aby ho každej znal a protože to sype ??? To není matka ale bestie. Každá trochu normální své děti chrání. Tato ho nezoostyšně předhazuje bulváru !!!

jity
10. 7. 2014 • 12:50

Chudák kluk, to aby mu raději nedovolili počítač a co až bude chodit do školy. To mu to děti teprve osladí, mám ***, otec upocenej obšourník.

trhnisinadledvinkou
10. 7. 2014 • 08:35

chudák malej... fotr obšourník, máma k*rva... ale jsou to celébrity

zdroj
10. 7. 2014 • 08:17

no tak zaprve kokta s ornelou spolu nezijou nemaji spolecne ani jedine foto naposledy pred dvema roky ornela lze a vystavuje jeji fota pokazde bez kokty a mlzi jak muze a za druhe kokta ceka dite se zpevackou Tachminou ale je zakazano o tom psat v mediich mafii kristian i quentin budou mit uz v rijnu dalsiho brasku bude se jmenovat mohamed kokta psalo se o tom v sipu a extra cz

gabcakovamatinka
9. 7. 2014 • 21:05

Co si natropila to má. ten úsměv jí vubec nevěřím. Bez chlapa, bez kariéry...zbylo na ní jenom paberkovní v teleránu. Obden se tady o ni píše jako by to byla nějaká Gina Lolobrigida....klukovi nezabrání aby věděl pravdu o svém otci, časem se rozhodne sám jestli ho bude chtít víc poznat nebo ne, tomu se nedá zabránit leda že by kluka proti otci štvala....je to jejich věc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.