Rázlová a Miss Staré koleno? Neuhodnete, co mají společného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rázlová a Miss Staré koleno? Neuhodnete, co mají společného!

Rázlová s vítězkou Miss Staré koleno Věrou Zeithamlovou.
Rázlová s vítězkou Miss Staré koleno Věrou Zeithamlovou. (Foto Domov pro seniory Boskovice)

Roli porotkyně v netradiční soutěži Miss Staré koleno si vyzkoušela Regina Rázlová (66). Herečka, která už je sama v důchodovém věku, vybírala tu nejlepší mezi svými vrstvnicemi.

„Já se ještě do důchodu nechystám,“ vykřikovala herečka po příchodu. O titul Miss Staré koleno bojovaly dámy ve věku od 65 do 90 let v šesti sociálních zařízení po celé republice. Klasické disciplíny jako promenádu v plavkách či diskuzi o světovém míru byste tu těžko hledali. Vitální důchodkyně svůj um předvedly během krátkého recitování a v závěru oslnily při kvízu týkajícího se filmů pro pamětníky. Korunku si odnesla Věra Zeithamlová (90) z boskovického domova pro seniory.



Přečtěte si
illis
6. 7. 2014 • 11:21

Tak a asi budeme mít brzy přeRázlováno. Sama řekla, že se do důchodu nechystá, no aby se chystala . Za ty honoráře za jeden natáčecí den, kdy je o herce maximálně postaráno včetně cateringu a zázemí, neberte to . Nemám ráda její chování, kam přijde, tak se mi zdá, že na sebe dost upozorňuje , bylo tomu i u Cibulky. Její oblečení, katastrofa, také snímek z této akce, tričko s pejskem, maximálně tak na zahradu, ale ne do společnosti .

mandat
3. 7. 2014 • 22:13

Obe sedely v krimonale ???????????

akaska
3. 7. 2014 • 13:08

Troubo, zato ty jses mladik a krasavec k tomu. Doporucuji ti realizovat se ve svem rodinnem kruhu. Tam by to urcite nalezite ocenili ! Hlavne starsi pribuzenstvo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.