Nový milenec zhodnotil prsa Dominiky Mesarošové (28): Dříve to vnímal jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nový milenec zhodnotil prsa Dominiky Mesarošové (28): Dříve to vnímal jinak!

Dominika Mesárošová a její nový přítel Marek.
Dominika Mesárošová a její nový přítel Marek. (Foto pro Aha! - Aygo x-Párty)

Divoška Mesárošová (28) už si konečně nemusí vydělávat tím, že vybere peníze od naivních holčiček, které vezme k moři a vychovává z nich za drahé peníze budoucí zlatokopky. Nabrnkla si totiž pohledného finančníka a dokonce pomýšlí na stěhování z Čech.

Dominika Mesárošová, známá především díky svým silikonům a společenským excesům na večírcích, už není sama. S novým přítelem se chlubila už před pár týdny, ale nyní se ho poprvé rozhodla »vyvenčit« na společenské akci a ukázat fotografům. Dříve to prý dělat nechtěla, neboť její Marek se před objektivy necítí dobře.  

„Je to krásný, úžasný. Nechci to zakřiknout. Snad by to mohlo vyjít. Jsme spokojení, šťastní a užíváme si to. Je mladej, krásnej, chytrej a milujeme se. Co víc bych si měla přát,“ zacukrovala si na serveru Super.cz modelka, která už dokonce jako dáreček dostala šperk. „Prstýnek je na pravé ruce, protože není zásnubní, je jen z lásky,“ vysvětluje.

A čím si Marka získala blonďatá Dominika? „Mně se vždycky líbila. Její vnější přednosti jsou samozřejmě patrné a je to plus, ale já jsem ji vnímal jinak. Ona je strašně přirozená, obětavá, pečlivá, no je úžasná. A podle mě je i hodně vnímavá,” řekl pro změnu její přítel pro vipstory.cz

A dokonce to vypadá, že by Mesárošová natrvalo zmizela z Čech. Společné bydlo totiž už tak trochu plánují za oceánem. „Pobýváme jeden u druhého, do budoucna sestěhování samozřejmě plánujeme. A možná to nebude v Čechách. Marek má kontakty v Americe, tak možná tam. Podniká v oblasti financí," vysvětluje modelka. Český modeling by v případě jejího odjezdu utrpěl velkou ránu…  

Dominika Mesárošová a její nový přítel Marek.



Přečtěte si
mirkazam
6. 3. 2015 • 10:47

Prý pohledný finančník...

raduzkaxxx
1. 7. 2014 • 11:00

uvidíme, řekl slepý a šel s hluchým do kina

alexa-lexa
1. 7. 2014 • 10:55

No říká se,že vrána k vráně sedá a u těchto dvou to zřejmě platí dvojnásob!! Mají v hlavě oba asi piliny,dost jsem se nasmála u toho, jak jí v rozhovoru tenhle "finančník",co vypadá jak pupkatej fotřík, popisoval...prej přirozená,pečlivá,vnímavá ,to jsem se fakt pobavila, přirozeně vnímavá a pečlivá to ona stopro je,ale k pořádně nadupaný prkenici ,tak doufej fotříku,že s tebou alespoň tenhle "vzor" přirozenosti a pečlivosti chvíli bude..no pokud máš nějaké konto,tak dokud na něm něco bude,máš jistotu,že ji budeš mít na krku .

jerry
1. 7. 2014 • 09:04

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.