Libuše Švormová otevřeně: Proč nemá děti a jak si užívá s o 18 let mladším mužem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Libuše Švormová otevřeně: Proč nemá děti a jak si užívá s o 18 let mladším mužem!

Libuše Švormová s manželem Janem.
Libuše Švormová s manželem Janem. (Foto FTV Prima, ara)

Propůjčila hlas filmové Angelice, jedné z nejvíce sexy postav světové kinematografie. Sama je nicméně skvělou herečkou, byť v televizi ji většinou vídáme v roli nepřejících žen a nesnesitelných tchyní. V Cestách domů hrála pozitivní postavu, po deseti obrazech ale ze seriálu zmizela. Libuše Švormová (78) nicméně říká, že se rozhodně nenudí.

Libuše si života užívá plnými doušky a hodně jí v tom pomáhá její současný manžel Jan Patera (60), který je o rovných 18 let mladší. Herečce prý dopřává maximální komfort, i díky tomu, že už nepracuje. „Nezlobí, nakupuje, vaří, uklízí, jezdí pro mě do divadla, abych nechodila potmě domů,“ vypočítává Libuše v Blesku manželovy klady a dodává, že její jedinou povinností je přeměnit špinavé prádlo v čisté.
Její manžel prý navíc celou dobu pracoval v gastronomii, takže jeho vaření je prý jedním slovem skvělé.

Nutno dodat, že Švormová je vdaná podruhé, jejím prvním manželem byl spisovatel Jan Otčenášek (†55). A její současný manžel má za sebou už také jedno manželství, ze kterého má děti. Herečka sama nikdy děti neměla a říká, že toho nelituje. „Podívejte, na děti jsou velmi různé názory. Na jednu stranu je určitě prima je mít a jsou radostí našeho života. Znám ale i případy, kdy dělají jenom bolest,“ říká Švormová, která hned jmenuje hrozby dětského dospívání: „Začnou s drogami, kradou a dělají ještě mnohem horší věci. Takže, já neříkám, že jsem ráda, že je nemám, ale říkám, že nelituji, že děti nemám?“ vysvětluje žena, která tvrdí, že si s manželem užívá život.



Přečtěte si
beladona
17. 8. 2014 • 23:05

Pro mrdounberlusconi: hele nevím kolik ti je let, ale přijdeš mi neustále nadrženej jak poslední úchyl za křovím.To si SAKRA neumíš najít ženskou, abys tady nemusel furt slovně onanovat? Jsi votravnej a čitelnej!

beladona
17. 8. 2014 • 23:01

Znám kolem sebe plno manželství, kde se rozhodli nemít děti a přijde mi to normální.Jen blb tvrdí, že je to úděl ženy, blb anebo šílený katolík.

jakeline
4. 7. 2014 • 07:04

Neodsuzuji paní Švormovou když nechce děti je to její rozhodnutí jinak je to milá a sympatická dáma!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.