Štěstí kazí Borhyové expartner: Chce jí vzít syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Štěstí kazí Borhyové expartner: Chce jí vzít syna!

Protože se Lucie zamilovala do Michala, řecký expartner jí dělá problémy.
Protože se Lucie zamilovala do Michala, řecký expartner jí dělá problémy. (Foto TV Nova, ara)

Advokáti, dohady a hádky! To všechno zřejmě čeká moderátorku Lucii Borhyovou (36). Místo toho, aby si maximálně užívala narození dcery Lindy, bude se soudit s expartnerem Nikem Papadakisem (36) o syna Lucase (5). Podle informací deníku Aha! chce střídavou péči.

Chvíle absolutního štěstí spojené s narozením dcery si příliš dlouho neužije. Kvůli otci novorozené Lindy, sporťákovi Michalu Hrdličkovi (25), má problémy s řeckým expartnerem.

„Dlouho všechno fungovalo tak, jak jsme se dohodli. Ale od té doby, co vešlo ve známost, že mám nového partnera, se něco změnilo. Takže nás teď asi čeká soud o nové vymezení péče o syna. Cítím v tom Nikovu snahu dělat problémy, když jsem teď zase šťastná,“ svěřila se ještě před porodem dcery Borhyová.


Podle informací deníku Aha! Řek už dokonce zažádal o střídavou péči, což je pro Lucii jako rána do srdce. Nedokáže si představit, že by syna neměla u sebe. Natož, aby ho jeho otec odvezl do Řecka, odkud pochází a má tam i rodinnou cestovní kancelář. Moderátorka nepříjemnou záležitost ohledně soudu nechtěla pro Aha! komentovat. Lucie: Láska nebyla opětovaná
Lucie se už od početí syna Lucase snažila s Nikem vycházet, jak jen to šlo. A to i přesto, že on nikdy neplánoval, že budou rodina. „Bohužel jsem záhy zjistila, že moje láska k němu není opětovaná. Prožívala jsem si docela těžké období, ale nikomu jsem se nesvěřovala a namlouvala jsem sama sobě, že je všechno krásné,“ až nečekaně otevřeně přiznala moderátorka.
Moderátorka si hlídá soukromí: Musíme spolu vycházet
„Nikdy jsem moc nemluvila o svém soukromí a nechci to dělat ani teď. Důležité je, aby spolu táta a máma slušně vycházeli, aby dohromady ten vztah nějak fungoval, i když spolu třeba rodiče nežijí,“ řekla v rozhovoru pro týdeník Instinkt Lucie, která i přes všechny problémy s Nikem, nepřestává doufat, že všechno dobře dopadne.



Přečtěte si
anezat
29. 6. 2014 • 08:06

Soudy to nedovolí, nezbláznily se. Zbláznila se jen afektovaná blbka jménem Borhyová.

ararat
29. 6. 2014 • 07:43

no myslím si,že mu tady určitě nic nehrozí a u maminky je dítěti vždy nejlépe...nebo vy nemáte maminku? ...nechápu proč by měl by být v Řecku,když žije celý svůj život v česku..plem,plem???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.