Vondráčková vs. Plekanec: Lucie suchara Tomáše převezla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková vs. Plekanec: Lucie suchara Tomáše převezla!

Lucie Tomáše nakonec přelstila a dosáhla svého.
Lucie Tomáše nakonec přelstila a dosáhla svého. (Foto: Aha! - Daniel Černovský, koláž Ahaonline.cz)

Nechybělo příliš a místo jaromíra Jágra (42) se z prvenství v anketě Zlatá hokejka radoval Tomáš Plekanec (31), manžílek národem milované pěnice Lucie Vondráčkové (34). Jaké to tedy bylo překvapení, když stříbrný hokejista od sebe při předávání ceny svou krásnou ženu doslova odháněl.

Stydlín Pleky

Lucie Vondráčková, která svého Plekyho během předávání cen přišla podpořit, se rozhodla vtisknout Tomášovi polibek na tvář. Jenže zpěvačka s rudě namalovanými rty z obavy, aby nezanechala na tváři milého otisk, který by mu mohl být nemilý, brala na image hokejisty příliš ohledů. "Nevadí ti to?," zeptala se naivně usměvavá zpěvačka manžela. "Vadí," odpověděl nevhodně a fau pax ve světle kamer bylo na světě!


Vondráčková bodovala

Průvodkyně večerem Iva Kubelková (37) se snažila situaci zachránit a dvojici alespoň navrhla, ať si podají ruce. To už Plekancovi nevadilo, ale nepočítal s postranními úmysly své ženy. Ta se nakonec na hokejistu vrhla a stejně mu pořádného "hubana" na tvář vlepila. Kupodivu žádný otisk na tváři nezůstal, a tak se vlk nažral a koza zůstala celá. A příště žádné fóry Tomáši!



Přečtěte si
eblanche
24. 6. 2014 • 17:30

Mně to připadalo teatrální z její strany. Mají nějaké problémy a ona chtěla ukázat, že ne. Určitý chlad tam byl Ale, je to jejich věc, jak to vyřeší.

1pravda1
24. 6. 2014 • 11:38

Celou dobu se drželi za ruce, nebudou dělat kašpary Kubelkové, která ovšem po druhých loudí hudlany a rodinná fota, která nevhodně komentuje, ale svoji rodinu neukáže!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.