Blanarovičová se rozešla s pracháčem... A šla po »zajíčkovi«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Blanarovičová se rozešla s pracháčem... A šla po »zajíčkovi«!

Důkaz, jak Yvetta po Šírlovi jela. V růžové teplákovce se ho držela jako klíště...
Důkaz, jak Yvetta po Šírlovi jela. V růžové teplákovce se ho držela jako klíště... (Foto Aha! –Martin Sekanina, Jiří Krušina)

To byla jízda! Na benefiční zápas Tomáše Ujfalušiho (36) do Rýmařova kromě skoro celého fotbalového nároďáku přijela i herečka Yvetta Blanarovičová (50) alias čertík z Princezny ze mlejna. Té se po rozchodu s bohatým Slovákem, kterého nikdy neukázala, evidentně splašily hormony a snažila se tam sbalit fotbalistu Radka Šírla (33).

Yvetta si benefici v severomoravském městě spletla s vesnickou opékačkou. V růžové teplákovce byla takřka nepřehlédnutelná. Když na stadionu uviděla 2 tisíce lidí, tak se jí podlamovala kolena. Ještě hůře jí bylo, když ji fanoušci prosili o společné fotky. „Netušila jsem, že tu bude tolik lidí a fotografů,“ špitla tiše kamarádce.


Herečka nedokázala ani před houfy fotografů krotit své pocity a pořád postávala poblíž fotbalisty Radka Šírla. Chvílemi na něm doslova visela. „Určitě spolu něco mají. I když je o dost starší,“ pronesl jeden z rýmařovských fotbalistů. Yvetta s Šírlem na oslavě úspěšné benefice zůstala dlouho do noci. Ani jeden včera nezvedali telefon!

Vaniak tipuje na vítěze Brazílii
Brankář Martin Vaniak (43) má jasno, kdo vyhraje mistrovství světa. „Dle mého názoru to bude domácí Brazílie. Jednak má kvalitní tým a po první zápase je jasné, že ji budou tlačit i rozhodčí,“ řekl Vaniak. Penaltu proti Chorvatům by nepískl. „Byla naprosto nesmyslná a ovlivnila vývoj utkání,“ dodal.

Ujfaluši zůstane fotbalu věrný
Tomáš Ujfaluši pověsil kopačky už dávno na hřebík. Na své benefici v Rýmařově sice vstřelil několik branek, ale hrát znovu se nechystá. Nedávno mu vypršela smlouva v tureckém Galatasarayi, kde působil jako sportovní ředitel. „Nechávám si všechna vrátka otevřená. Abych řekl pravdu, tak si budu rozmýšlet další kroky. Rozhodně se v okolí fotbalu chci pohybovat dál,“ řekl Ujfaluši.
Baroš zatím neví co dál
Milan Baroš (32) nemá podepsanou žádnou smlouvu. Tuto informaci potvrdil i v Rýmařově na benefici Tomáše Ujfalušiho. I když se akce na podporu mládežnického fotbalu zúčastnil, tak na hřišti nehrál. O to déle se lidem podepisoval a dle Rýmařovských byl jediný, kdo po příjezdu do města pozdravil. „Zatím nevím a rozmýšlím se. Dávám tomu čas,“ řekl Baroš. Slavný  fotbalista si netroufl tipovat, ani kdo zvítězí na mistrovství světa v Brazílii. „To víte, že mistrovství sleduji. Tipovat vítěze by bylo odvážné. Favoritů je několik a určitě jsou další družstva, která mohou překvapit,“ konstatoval Baroš.



Autor:  lbp

Přečtěte si
anezat
16. 6. 2014 • 15:22

A navíc vypadá jak odbarvená cikánka. Je úplně trapná s těmi zajíci.

1pravda1
16. 6. 2014 • 11:14

Chytrá? Spíš vychytralá. Nedávno opustila dalšího boháče.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.