Agresivní Rychtářův poskok: Telefonní teror údajného retarda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agresivní Rychtářův poskok: Telefonní teror údajného retarda!

Místo Rychtářovým nepřítelem se stal Veselý jeho mluvčím. Dokonce ho utěšuje.
Místo Rychtářovým nepřítelem se stal Veselý jeho mluvčím. Dokonce ho utěšuje. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof, Facebook.com)

Nejdřív vyhrožoval zabitím Josefa Rychtáře (56), a teď mu dělá poskoka! Šílený fanoušek Ivety Bartošové (†48) bombarduje esemeskami vdovcova rivala Domenica Martucciho (37). „Dostanu přes dvacet zpráv denně,“ svěřil se hrabě a předložil i telefon s výhrůžkami, které mu Petr Veselý posílá.

„Policie na tebe založila spis. Často navštěvuješ policii a to se ti jednou vymstí. Jednou si tě tam nechají, protože lžeš, vymýšlíš podvody a sháníš falešné důkazy,“ napsal prý Veselý Martuccimu. „Je vidět, že Rychtář si na špinavou práci našel dobrého poskoka,“ okomentoval přijaté SMS hrabě.


Petr Veselý byl přitom ještě loni proti Rychtářovi. K Martuccimu a Zdeňku Macurovi (40) se přidal, když pořádali demonstraci za týrané ženy. „Je to slavomam,“ říká Martucci o fanouškovi, kterého si uložil jako »Petr, zloděj kabátů«. Veselý totiž ukradl při prezidentských volbách reportérovi TV Nova Láďovi Hruškovi (36) kabát.
„Je to člověk, co se snažil zviditelnit s tím, že nenávidí Rychtáře. Teď je v Ivetině domě a s dalšími retardy mi píše zprávy, nad kterými se můžete zasmát,“ napsal Domenico na sociální síti a přiložil i SMS. Válka mezi ním a vdovcem pokračuje. Jen se rozrostla o dalšího aktéra.

Rychtář už nebude psát smsky. Má to ode mne zakázáno ti psát. Pokud tě něco trápí a potřebuješ od něj něco, piš rovnou mně. Pepa má důležitější věci na práci než si s tebou dopisovat. Tak se nezlob. Najdi si na to svoje utešení někoho jiného třeba Macuru, toho to bude bavit.

➤ Jsi mstivý člověk a měl bys říct, jak to bylo doopravdy v Itálii. Macurovi jsi dal 1000 euro, aby ti předal Ivetu. Chcete se jen zviditelňovat. Hodíte se k sobě komedianti.

➤ Řeknu ti, jak poběží následující období. To znamená, řeknu ti, jak to bude fungovat. Ty přestaneš obtěžovat Pepíka, přestaneš mu tam posílat Macuru. Všichni vědí, že to je tvůj poskok. Přestaneš posílat do Uhříněvsi fotografy a neposílej tam svoje kámoše.

➤ Víš, co to je P+P=P? Až na to příjdeš, dej vědět, ale raději až budeš v Itálii. Přece jen jsem kousek a mohli by sme se náhodou potkat. A nevím, jestli tohle bys chtěl.

➤ Pepovi jsem povolil, že ti může napsat 1 smsku. Tak sem ti snad udělal radost. Vím, že ti chybí smsky od Pepy. Nevím, co ti napíše, ale mě říkal, že máš jít do hajzlu. Prej na tebe není zvědavej.

➤ Mám vyřídit od Pepy, že na tebe není zvědavej a jednou až vyjde najevo pravda o tom, jak lžeš, tak bude chtít velké odškodné. Budeš muset prodat zámek v Garganu, půjde o miliony.



Přečtěte si
hromosvody
16. 6. 2014 • 21:06

NEPŘEŽIJE

hromosvody
16. 6. 2014 • 19:42

- ale nečekej prosím tě, že "japome" - ten odlitek člověka si dá pokoj. S těmito lidmi je to podobně jako s "házením perel sviním ..." Měj se

hromosvody
16. 6. 2014 • 19:24

arimi jednoznačně boduješ

hromosvody
16. 6. 2014 • 19:16

arimi

blu55
14. 6. 2014 • 20:15

lincovani posusovat medialni quatsch. / mir ist zu kotzem Bohuzel, neni spravne v Nemcine! Dovolim si opravu: Blbost/- nesmysl - Quatsch / ist mir zum kotzen (je mi do zvrazeni)! Piste v Cestine, budou Vam vsichni rozumet!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.