Podivné! Kvůli závěti dovedl Rychtář Ivetu až k notářce. Proč on sám poslední vůli nepodepsal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podivné! Kvůli závěti dovedl Rychtář Ivetu až k notářce. Proč on sám poslední vůli nepodepsal?

Josef Rychtář podle všeho sám poslední vůli neučinil.
Josef Rychtář podle všeho sám poslední vůli neučinil. (Foto Aha! – Martin Hurda, Martin Pekárek, Karel Kopáč, Marek Pátek)

Josef Rychtář dál přesvědčuje své okolí o tom, že jedině závěť, kterou Iveta Bartošová podepsala pod jeho dohledem, je ta správná, aktuální a hlavně platná. Zajímavé nicméně je, že on sám podobnou listinu při jednání s notářkou nesepsal.

Jak se zdá, před svatbou Ivety Bartošové a Josefa Rychtáře měla notářka plné ruce práce. Nejenže sepisovala předmanželskou smlouvu, navíc měla Ivetě kulatým razítkem posvětit její poslední vůli. Podle všeho u toho byl i Josef Rychtář, který tedy dobře ví, co testament jeho zesnulé manželky obsahuje. Zarážející však je, že on sám pravděpodobně poslední vůni nesepsal, byť je osm let starší než Iveta a také má nějaký ten majetek. A hlavně děti…

„Iveta sepsala závěť, protože se chtěla pojistit, kdyby se cokoliv stalo. A pokud vím, panu Rychtářovi něco takového nepřišlo důležité,“ řekl Blesku zpěvaččin kamarád. To je trochu zarážející, vezmeme-li v potaz, že Josef má hned dva syna, podíl na domu v Říčanech a také bezpečnostní agenturu. Přesto poté, co jeho žena poslední vůli sepsala, stejný krok podle všeho neudělal…



Přečtěte si
zzapp
8. 6. 2014 • 09:53

rent...... ...ano. ale tebe zde chválí každý, kdo má určité IQ a v hlavě jasno,..... , tak musíš být potěšen stále.

zzapp
8. 6. 2014 • 09:51

rent....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.