Herečka Michaela Kuklová: Velký strach z exekutora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herečka Michaela Kuklová: Velký strach z exekutora!

Michala Kuklová má potíže kvůli bývalému manželovi.
Michala Kuklová má potíže kvůli bývalému manželovi. (Marek Pátek / Aha)

Hvězdu slavného pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci Michaelu Kuklovou (46) dodnes pronásleduje třináctileté manželství s hercem Jiřím Pomejem (49).

Kvůli dluhům, které nasekal, totiž loni vydali exekuční příkaz na prodej domu v Praze-Velké Chuchli, v němž se Kuklová narodila. A teď tam se synem Románkem (5) znovu bydlí. Zadlužený Pomeje ještě v době vztahu s Kuklovou přepsal kus společného jmění právě na ni, aby se vyhnul splácení části svého dluhu. Postupem času je oba obvinili z poškození věřitele. Pomeje dostal loni od soudu za pokus o poškození věřitele dvouletou podmínku, Kuklovou už dříve obvinění zprostil. Exekuci se ale nevyhnula! A ta bude hrozit do chvíle, než Pomeje přestane být v konkurzu.

Bezesné noci
„To je samozřejmě noční můra. Nebudu lhát, že tohle mi nezpůsobilo mraky bezesných nocí. A není den, abych na to nemyslela a abych z toho neměla strach. Navíc už nejsem sama, mám syna a začínám v pětačtyřiceti od píky. To je vždycky těžké i bez dluhů,“ prohlásila Michaela, která sice hraje v několika divadelních představeních, ale pořádný kšeft v poslední době nedostala. Naposledy si vydělala pěkné peníze v Ordinaci v růžové zahradě, ve které hrála primářku Leu Vágnerovou.



Přečtěte si
lalia
14. 3. 2015 • 09:42

Teď Kuklová celou minulost s Pomejem pomlouvá,že ho živila atd.Nezapomenu nikdy jak ho chválila v peříčku,jaký je skvělý,že myslí jen na ni,ne na sebe.Myslím si,že to tam bylo standartní jako všude jinde do doby.než se Pomeje nešťastně zadlužil,nechci být při něm,neznám je ani jednoho,ale neudělal to schválně.Jako manželka ho měla podpořit a jít do toho spolu,láska hory přenáší /tady to asi neplatilp/ Dvěma by se to táhlo lépe a dluh by se splatil levněji,ale asi to nevydrželo z víc důvodů.Je to každého věc.Když člověk spadne na dno a žena ho opustí je to k zoufání a nejeden příběh skončil tragicky.Jirka zatím bojuje a asi věří.

pavucinka
28. 6. 2014 • 17:49

exekuce jsou často účelové, jak někoho o něco připravit. SAtačí, když se na někoho jistí lidé domluví a s fintama jde nakonec všechno.

ferdinand6
2. 6. 2014 • 22:45

Neřekla bych, že je razantní. Pomeje má pořád vítr v kapse. Bydlí v domě p. Páska, mladá paní při MD pracuje, vydělává na potřeby pro mímo a Pomeje holt stále lítá na obláčku a doufá,že vydělá milióny, jen se o něm teď píše míň, protože už nežije s někým mediálně známým.

ferdinand6
2. 6. 2014 • 22:39

Ty dluhy udělal až s megalomanským projektem Andělské tváře, předtím bylo manželství O.K.

ferdinand6
2. 6. 2014 • 22:36

Hm, tomu je tak 45, panic, pleš s přehazkou, nadváha, drobný tělesný defekt, částečný ID.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.