Kdy se Boris v ULICI konečně vyspí s Marií? Diana Korbelová popsala rozpaky z jejich prvního sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kdy se Boris v ULICI konečně vyspí s Marií? Diana Korbelová popsala rozpaky z jejich prvního sexu!

Diana Korbelová si s Vladislavem Rouskem rozumí, v soukromí by ale mladšího partnera nechtěla.
Diana Korbelová si s Vladislavem Rouskem rozumí, v soukromí by ale mladšího partnera nechtěla. (Foto: reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Protože seriálovou postavu Borise, kterého představuje talentovaný Vladislav Rousek (16), hodlají tvůrci Ulice i do budoucna bohatě využít, pořídili mu před časem "samičku", aby byla dějová linie pestřejší. Punkovou basačku Marii hraje Diana Korbelová (18), která vizuálně k Borisovi příliš nepasuje. Nicméně se můžete těšit, v Ulici bude zase sex!

Mladšího by nechtěla

Vláďa je jen přeci o dva roky mladší, než jeho milá. Je to trochu nepoměr, ale většina diváků si již zvykla, i když sama herečka by takový vztah v reálném životě nehledala. Na otázku Renáty Czadernové (29), zda ji dokáže zaujmout mladší chlapec odpověděla jednoznačně: "Myslím, že ne." Ale zároveň říká: "Vláďa Rousek je na svůj věk hodně vyspělej klučina, což mě docela překvapilo. Rozumíme si hodně dobře."


Sex a rozpaky

Seriálový Boris se do Marie pořádně zakoukal a snaží se jí získat se vším všudy. Diana Korbelová prozradila, že nakonec podlehne a jak probíhalo natáčení lechtivých scén. "Musím říct, že to bylo opravdu vtipný, když jsme natáčeli tyhlety scény. Trvalo nám to asi dvě hodiny. Vláďa nikdy tohleto netočil, takže byl trošku v rozpacích, ale nakonec jsme to zvládli," řekla v nováckém interview s Czadernovou, ale tím si i trochu naběhla.
Nebylo to poprvé?

Zprávařka zbystřila a hned pohotově vyzvídala: "Říkáš, Vláďa to netočil, ty sama máš nějaké herecké zkušenosti nebo je Ulice první?" V souvislosti s předtím řečeným to vyznělo celkem trefně. "Já už jsem něco hrála," řekla dívka, ale rychle raději převedla řeč z ožehavého tématu na své divadelní a seriálové zkušenosti.

Přečtěte si
henes
29. 5. 2014 • 08:45

evicka 55.... Nejlepší je Lumča a Simča a k tomu dementní j evicka55.....

evicka55
29. 5. 2014 • 08:08

Souhlas,proč pořád musí být sex a to před 22hodinou.Myslí si rejža,že bude nízká sledovanost? Jinak seriál je opravdu ze života a nemyslím si,že se na to nikdo nedívá. Vašek-Gábina,Edy-Adriana,celá Oldova rodina atd.. Nejlepší je Lumča a Simča,tak to v životě chodí.

bobosa
28. 5. 2014 • 23:47

režiser má v hlavě nasrán,o

bobosa
28. 5. 2014 • 23:45

do té baby bych nezasunul ani metlu...hnusná jak smrt

ferdinand6
28. 5. 2014 • 21:55

Souhlasím, ta holka vypadá jako jeho máma!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.