Z Martucciho spisu: Další děsivé důkazy o týrání Ivety Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Z Martucciho spisu: Další děsivé důkazy o týrání Ivety Bartošové!

Jakmile Rychtář dostal násilným způsobem Ivetu ze zámku, nehnul se od ní na krok.
Jakmile Rychtář dostal násilným způsobem Ivetu ze zámku, nehnul se od ní na krok. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, archiv Domenica Martucciho, ara)

Vydírání smrtí syna! Ohrožení samotného života Ivety Bartošové (†48). To jsou obvinění, ze kterých mrazí! Podle italského hraběte Domenica Martucciho (37) odjela zpěvačka Iveta Bartošová (†48) loni v červenci z Itálie s Josefem Rychtářem (56) jen proto, že jí vyhrožoval!

„Artura ne! Artura ne!“ to křičela Iveta s děsem v očích v červenci loňského roku na zámku Martucciho, když mluvila po telefonu s Rychtářem. A potom prý okamžitě přestala až do příchodu Josefa, který násilně vtrhl na zámek, komunikovat. „Matka viděla, jak Iveta s někým hovoří, a najednou začala Iveta do telefonu zoufale křičet... Po tom hovoru mi sdělila, že jí Rychtář do telefonu řekl, že pokud se k němu nevrátí, tak zabije Artura,“ popsal situaci, která má Rychtáře usvědčit z psychického týrání, v policejním protokolu.

Musel porušit slib
„Iveta mě žádala, abych tohle nikomu neřekl, což jsem dodnes dodržel,“ svěřil se Martucci. Svůj slib ale porušil jen proto, že Iveta spáchala sebevraždu a on je přesvědčen o tom, že ji Rychtář psychicky týral. „Já jsem to chtěl říct, až bude Artur plnoletý. Bohužel Iveta spáchala sebevraždu, tak jsem nemohl mlčet a musel jsem porušit slib,“ řekl exkluzivně Aha! hrabě. „Chci, aby pravda vyšla najevo, protože Iveta byla psychicky týraná žena,“ prohlásil. „Já si myslím, že Josef Rychtář xkrát ukazoval, že je schopný úplně všeho,“ dodal. A to hned vdovec dokázal i svojí reakcí na Martucciho obvinění. „Jdi do hajzlu, ty kriple, nebo tě zabiju!“ zakřičel na redaktora Aha! a zavěsil.

Hodiny na policii
Z Martucciho výpovědi o vyhrožování smrtí dítěte byly v šoku i policisté, kteří protokol sepisovali. „Když jsem začínal líčit všechny události od roku 2011, bylo to v klidu, ale když jsem říkal o vyhrožování Arturem, tak policista, co se mnou mluvil, se kouknul na kolegyni a byli v šoku,“ popsal situaci při středečním pobytu na policii hrabě. Jak říká, vypovídal hlavně kvůli Arturovi. „Iveta byla psychicky týraná. Rychtář nemá žádné právo na její majetek,“ řekl hrabě.

Další závažná Martucciho obvinění z protokolu
-    Rychtář nepředal Bartošové celou částku 20 0000 Kč. Dal jí jen 6000 Kč.
-    Vdovec psal hraběti výhrůžné SMS.
-    Podal jí alkohol i přes zákaz lékařů a zmařil její léčbu.
-    Riskoval zpěvaččin život při dlouhé cestě do Česka.
-    Požádal otce Martucciho o 55 000 Kč na Ivetinu léčbu, kam jí neposlal. Peníze nevrátil.
-    Věděl o špatném psychickém stavu Ivety a neposkytl jí pomoc



Přečtěte si
nika
27. 5. 2014 • 15:13

mrdounberlusconi: Velice se pletete.Veškeré peníze za poskytnutí informací médiím nejdou pro Martucciho, ale na konto nemocného dítěte u nás v Česku. Zde Vám okopíruji celý status ze dne 23.5.2014: Domenico Martucci 23 květen https://m.facebook.com/photo.php?fbid=742819365769109&id=100001231569958&set=p.7428 19365769109&source=47 Je vidět, že existují lidé se srdcem na pravém místě!!! Pan Jakub Klima poslal na účet Matěje 5000 korun. Za to mu moc děkuji a ještě jednou děkuji za to, že před dvěma lety poslal pro děti z DD 15000 korun. Jsi úžasný člověk a jak jsem slíbil, pošlu ti ty informace a hodně štěstí s novinářema, kteří tě budou otravovat. Ještě jednou díky za Matěje!!! www.promateje.cz — Domenico Martucci.

hejhej
27. 5. 2014 • 15:05

ajafjatla: Jaký hon na Rychtáře????? Denně se o něm píše,tak je to vlastně splnění jeho snů . Je "celebrita", ale hnusný, odporný lidský odpad

hejhej
27. 5. 2014 • 15:03

6010: Martucci není primitiv, jako Rychtář a pokud něco tvrdí, má asi i podklady. Rychtář je bezcharakterní lhář, zloděj, prostě kriminálník, odpad společnosti. V životě nic nedokázál, jenom mlátit lidi a sprostě jim nadávat. Hnusný, odporný ksichtem i chováním.

6010
27. 5. 2014 • 10:32

Pokud je pravda, co Martucci tvrdí, tak to je síla. Ale jak to Rychtářovi dokázat?Tvrdit se dá ledacos.Ale že je Rychtář bezcharakterní člověk, to čiší z toho, jak se teď dere o majetek, když ještě nedávno hlásal, že dům je Artura a že nic nechce.A pokud se zajímal o pojistku Bartošové den po její smrti, tak to o něčem svědčí.A to, že nepustil Artura do domu své matky , to je již vrchol.

marlen52
27. 5. 2014 • 09:31

rychtář nasliboval že je všechno Artura a ted se o to bude soudit.tomu šlo jen o její majetek.rychtář je odpad společnosti.doufám že ho bývalá žena nevezme zpět.ta jeho řádění přežila sice s modřinama ale žije je silná ale iveta byla labilní a ta to bohužel nepřežila.rychtář je hajzl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.