Petra Janů (61): Problémy s ňadry vyřešila radikálně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petra Janů (61): Problémy s ňadry vyřešila radikálně!

Tenhle výstřih je už minulostí.  Po operaci musí nosit speciální podprsenku. Na úterní akci s Petrou Černockou si proto vzala upnuté triko.
Tenhle výstřih je už minulostí. Po operaci musí nosit speciální podprsenku. Na úterní akci s Petrou Černockou si proto vzala upnuté triko. (Foto Herminapress.cz, archiv P. Janů, koláž Ahaonline.cz)

 Vždycky o svou figuru dbala. A i po šedesátce touží mít Petra Janů (61) výstavní dekolt, ke kterému jí pomohly šikovné ruce plastického chirurga. „Nechala jsem si upravit prsa,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka.

O konkrétní úpravě ňader se ale moc šířit nechtěla. „Myslím, že je to moje věc,“ bránila se. Lékař z kliniky, kterou Petra navštívila, byl sdílnější. „Šlo o doplnění objemu. Vložili jsme malý implantát,“ řekl.


Zpěvačka je pověstná svou kázní v jídle právě kvůli postavě. Tu jí může závidět lecjaká mladice. Není to zadarmo. „Cvičím, hlídám si jídelníček a tak podobně. Tak proč nevyužít i možnosti vylepšit prsa?“ uzavírá Petra Janů.
Už na podzim ji čeká velké turné s Věrou Špinarovou (62). Ráda vystupuje s upnutých kalhotových kostýmech. Nová plnější prsa se budou ve výstřihu saka dobře vyjímat.



Autor:  hoh

Přečtěte si
aveneta
28. 6. 2014 • 15:00

Nejsem příznivec umělých prsou, ale v důchodovém věku je to tuplovaná zhýralost....madam Janů ale i jiné celebrity neví co s penězi a tak je plácají do vylepšení vizáže, místo aby si vážila zdraví, děti nikdy nechtěla, to by jí zkazilo figuru a jsou s nimi starosti, tak zvolila kariéru a rozmařilý život...skončila jako kůl v plotě bez rodiny...ubohý život.

illis
17. 5. 2014 • 19:00

8bc5 Souhlasím, také mám z toho článku stejný pocit.

fizi
17. 5. 2014 • 17:11

Tvůj názor ti nikdo nebere,jen nevím,proč ta slova,ale asi jsi doma na takové oslovení zvyklá.Pokud teda žiješ doma a ne v kanále a špinavých hadrách,ty vemeno blbý.Líbí se ti to?

illis
16. 5. 2014 • 19:19

oxalis

franta15
16. 5. 2014 • 10:27

Paní Janů nikdy nepatřila k inteligentním. To co dělá teď s tím jak chce být pořád někde v bulváru, tak ji řadí k bulvárním štětkám. Nechápu jak si může kazit svoji celkem image tím, jak se nám tady pořád s něčím vnucuje. Mám dojem, že se postupem času dostala do situace, že se nemůže vlézt do vlastní kůže. Kdyby měla rozum v hlavě tak udělá všecho proto, abychom o jejích prsách nic nevěděli. Ona snad neví, je nás jako důchodkyně už vůbec nebere a to jak nám vnutí informaci o tom, že má umělé kozy je špatná zpráva, hlavně pro ni. Nemá chlapa a tak neví coby??? Až ji příště uvidíme na nějakém koncertu, tak doma přepneme. Taková nána nás nezajímá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.