Bartošová (†48) si sice Rychtáře vzala, ale TAJNĚ PLÁNOVALA JINOU SVATBU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bartošová (†48) si sice Rychtáře vzala, ale TAJNĚ PLÁNOVALA JINOU SVATBU!

Svatba Ivety Bartošové na radnici v Uhříněvsi.
Svatba Ivety Bartošové na radnici v Uhříněvsi. (Souček, Machan / Paparazzi)

Manželství Ivety Barotošové (†48) s Josefem Rychtářem (56) pronásledovala smůla od samého začátku. Původně totiž plánovali jinou svatbu. Exotickou, a dokonce na slonech. Nakonec z celé parády zbyl vloni v září jen obyčejný obřad v pražské Uhříněvsi.

Měla to být svatba snů pod slunečným nebem, a navíc by Ivetu s Rychtářem nestála ani korunu. Vše hodlali zaplatit sponzoři včetně nevěstiných luxusních svatebních šatů. „Ve hře byla Florida nebo Thajsko. Ve druhém případě měla Iveta jet v nádherných šatech na slonu,“ popsal zdroj, který se na organizování velkolepé svatby podílel. Co nakonec plány zhatilo? Iveta Bartošová sama. „Pochlubila se na ulici starostovi, že se bude vdávat. Ten moc stál o to, aby se obřad odehrál právě u něj v Uhříněvsi, a ona mu to slíbila. Pak už odmítala slovo zrušit,“ dodává zdroj.

Jako mnohokrát ve svém životě doplatila zpěvačka na svou důvěřivost. „V cizině se měl tedy konat druhý obřad. Sponzoři ale trvali na tom, že se ten první musí utajit a úřad jí to také slíbil. Jenže pak na radnici někdo pozval média a byl konec,“ objasnil zdroj.



Přečtěte si
ferdinand6
13. 5. 2014 • 22:20

To je zase ,,Jedna paní povídala". Asi jako trapas při její předchozí svatbě, měla být luxusní za přizpění sponzorů, vybrané lahůdky a superdrahé prsteny. Nakonec měla šaty z půjčovny, prsteny ze sedmikrásek a ubohoučký raut pod party stanem musel zatáhnout p. Pásek. Já tedy chápu, že novináři musí platit hypotéky a něčím se živit musí, ale nechtěli byste s tím vytahováním všeho možného o IB dát už pokoj?

prdyvrdy
13. 5. 2014 • 09:56

no konečně se to provalilo. Jo je jasné, že měla jet na dovolenou, do Dubaje, do Itálie a naposled do Thajska, jak řekl Rychtář. Ale musel by mu to někdo zaplatit. JInak tak na výlet k uhřiněvskému rybníku.

skp705
12. 5. 2014 • 14:31

ted ti sponzori mohou dat ty velke penize tem, co je opravdu potrebuji...

jankanezna
12. 5. 2014 • 13:13

tak R ....asi nie ked pisete vsetci ak je na peniaze a slavu,-)tak kto asi?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.