Co spojovalo Ivetu a Josefa: Rodinné prokletí s tragickým koncem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co spojovalo Ivetu a Josefa: Rodinné prokletí s tragickým koncem!

U hrobu otce, který byl alkoholik, si Iveta uvědomila svou závislost.
U hrobu otce, který byl alkoholik, si Iveta uvědomila svou závislost. (Foto TV Pětka, ara)

Smrt ve znamení alkoholu! Tragicky zesnulou Ivetu Bartošovou (†48) a jejího manžela Josefa Rychtáře (56) nespojovaly jen snubní prstýnky, ale i závislost na lihovinách!

Oba měli otce, které alkohol zabil. „Můj otec na alkohol zemřel, vím tedy, jak se chová člověk, který je na něm závislý a jak vypadají abstinenční příznaky. Také vím, že pokud on sám nechce, nikdo mu nedokáže pomoci. I my jsme se o to jako rodina v případě táty snažili, ale je potřeba, aby si to sám přiznal a měl vůli,“ prozradil Rychtář smutné rodinné tajemství.

Stejně na tom byla i zpěvačka. Ta měla ale na rozdíl od Rychtáře ještě bolestnější zkušenost, protože po svém otci Karlu Bartošovi (†72), který zemřel před 6 lety den před jejími narozeninami, závislost zdědila. „Já to zvládnu líp než ty. Ty jsi musel strašně bojovat... A já budu bojovat ještě víc. Já ti to slibuju, tati,“ věřila si Iveta před dvěma roky na otcově hrobě ve Frenštátu pod Radhoštěm před kamerami dnes už neexistující televize Pětka. Svůj slib bohužel nedokázala dodržet a boj se závislostí neukončila v léčebně, ale pod koly jedoucího vlaku.



Přečtěte si
vemari
12. 5. 2014 • 19:11

Docela by mne zajímalo na kterem hřbitově to IB s Rychtarem jsou,ani by mne nepřekvapilo kdyby to byl hrob těch prarodičů co se o nej stará strýc ,možna ji tam Rychtář povídal dojemné story.o tátovi a ten je zatím někde doma ve skříni .

vemari
12. 5. 2014 • 19:04

Heled tatkovo poskoku jestli chceš tak ji zabil bulvár a proc protože kdyz potřebovala čas tak tvůj tatik ten bulvár volal aby si ji nafotili atd.tyral ji izoloval ji a bil ji aby ji pak mohl ukazovat jak cvicenou nesvepravnou opici.aby z toho mohl inkasovat a byt celebrita y ty jeho poskoci ale nikdy nikdy nebudete ,nic neumíte nic jste nedokázali jen parazitovat na druhých ,jste bahno teto společnosti .i na pohřbu z toho uděláte hnusnou frašku odpornou lidskému chování .vy nejste zádné celebrity vy nejste nic a uděláte i z pohřbu velkou show ze si pozvete nejlepší bodyguardy a jste lidem pro smích .na pohřeb IB by přišlo spousta celebrit ale kvůli Rychtarovi a jeho poskokum nepřišel zádný významný člověk a zádný člověk ktery ji měl opravdu rad nenechali se zatáhnout do takového svinstva co Rychtář s poskokama připravil .

vemari
12. 5. 2014 • 18:53

Heled lukas.cz Rychtarovo poskok se nám zase snazi namluvit ze táta ji nezabil ze ji zabil bulvár no to určitě ne.na ten byla zvykla a bez bulváru by nedokázala žít bulvár byl jeji chleba .

hejhej
12. 5. 2014 • 12:47

lukas: Ty jsi vážně chudák. Kdyby nechtěla s bulvárem spolupracovat, tak by jí nikdo nedonutil, jako spousta jiných zpěvaček. Ovšem bulvár si zval domů kretén rychtář, měl i svého fotografa, když nebyl bulvár hned po jeho zavolání. lukas Už se konečně prober!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.