Nová fakta o tragédii: Třikrát prolhaný Rychtář! Na čem ho načapali? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nová fakta o tragédii: Třikrát prolhaný Rychtář! Na čem ho načapali?

Josef Rychtář si protiřečí...
Josef Rychtář si protiřečí... (Foto: Aha! - Marek Pátek)

Jak to bylo doopravdy? Okolo sebevraždy Bartošové je spousta nejasností. Josef Rychtář udělal od smrti manželky desítky prohlášení, v nichž je ale řada důležitých detailů, které se liší. Náhoda? Rozrušení? Mlžení? A nebo dokonce lži? Musel i tyto svoje »nesrovnalosti« vysvětlovat vdovec na policii?

Přivolání policie
1. verze: z domova
2. verze: na trati
V rozhovoru pro Top Star magazín Rychtář řekl, že policii zavolal až po marném hledání Ivety v okolí vlakové trati. „Když jsem došel až zpátky domů, byl jsem velmi zneklidněn. A to mě vedlo k tomu, že jsem vytočil linku 158, požádal jsem, aby mi pomohli,“ zavzpomínal Josef. V rozhovoru pro magazín Šíp však podle svých slov telefonoval jindy: „Šel jsem podél trati a volal policii.“ Jak to tedy je? A proč se do toho tak zamotává?


Dopis pro Artura
1. verze: nový dopis
2. verze: 4 dny starý dopis
Pár hodin po neštěstí ukázal vdovec údajně »čerstvě nalezený« dopis na rozloučenou, který Iveta napsala synovi Arturovi (17). Skvělo se na něm ale datum 25. 4. 2014, a Iveta přitom sebevraždu spáchala až o čtyři dny později. Když novináři začali pátrat po původu dopisu a konfrontovali Rychtáře s tím, že datum psal podle grafologů někdo jiný než Iveta, začal se vykrucovat. Přiznal, že datum tam dopsal sám. Prý v den, kdy dopis objevil. Pochybnosti o tom, že dopis psala Iveta, vyjádřila později i její maminka Svatava. Na otázky, proč Ivetě nezajistil pomoc, když čtyři dny předem věděl o jejích myšlenkách na sebevraždu, nezodpověděl nikdy.
Telefonát s Martuccim
1. verze: láska
2. verze: jeho plán
Od tragické události Rychtář tvrdil, že Ivetu nade vše miloval. Přitom ji nedovedl k lékaři, i když ho o to ještě v den Ivetiny sebevraždy prosil Zdeněk Macura (40). Hrabě Domenico Martucci(37) ale poskytl telefonát s Rychtářem po zpěvaččině smrti, kde o Bartošové Josef mluví divně. „To není pravda, pane Martucci, na rozdíl od vás jsem dostal Ivetu tam, kam jsem potřeboval,“ říká cynicky, jakoby to všechno byl jeho dlouhodobý plán.



Přečtěte si
miguelos1981
8. 5. 2014 • 20:43

doufám, že tě ty ***e Rychtáři kouše svědomí!! zdechni ty zkurvený prase!!! takhle se chlap nechová, ale ty nejsi chlap, ty seš obyčejnej šupák a lůzr a tím i zůstaneš, doufám že tě brzo někdo sejme děvko

illis
8. 5. 2014 • 13:25

rentierskej

illis
8. 5. 2014 • 13:25

buban to bylo dobrý a uvidíš, kolik budeš mít teď kromě Chozeho nápadníků. Teď by to chtělo ještě trochu zpívat, to víš popularitu on potřebuje, na to si potrpí, to má Rychtář tuze rád .

illis
8. 5. 2014 • 13:22

angrybear Klidně i po valníkem, ale hlavně, ať je to brzo.

zzapp
7. 5. 2014 • 23:40

Vždyť i jeho syn se o něm vyjádřil, že...se chová šíleně.... A každý si svůj názor o něm udělá sám, už od pohledu, není potřeba jej komentovat....A nejsem sice Babička, ale řekla bych k IB jen: ..."Nešťastná to žena.".... A prosím, respektujte, že ....byla taková, jaká byla. Nestarejte se o drby a kdo zdědí majetek či kdo maloval obrazy a falšoval-li "trychtýř" dopisy. Vždyť jenom tím se neustále živí "supové". Chovejte se jako lidé. Zkuste si představit, jak zle jí muselo být, toto udělat /a nemyslela přitom na to, že má při spáchání sebevraždy i nechat závěť, tento cirkus by se pak nekonal/... L.Š. a právníci to ale ošetří. ..JEN.. Kéž by se našel někdo z rodiny, /ne trychtýřovy/, kdo se postará ihned alespoň o fenku a kočku, které měla ráda, ta zvířata se bránit akcím lidí nemohou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.