Iva Kubelková přiznává: Trauma z prsou! Dokonce se za ně modlila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iva Kubelková přiznává: Trauma z prsou! Dokonce se za ně modlila...

Iva Kubelková
Iva Kubelková (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ČTK)

Moderátorka Top Staru Iva Kubelková (36) rozhodně nevypadá na to, že by někdy měla problémy se svou postavou. Opak je však pravdou.

Kubelková slavila velké úspěchy na poli modelingu a za její akty jí dokonce z erotického magazínu nabídli 4 miliony korun. A to ještě v pubertě nevěděla, jestli nějaká prsa bude vůbec mít!

„V období puberty máte pořád z něčeho obavy. Mě se nejvíc dotýkaly takové ty nešvary mezi kamarádkami. Chvíli s vámi holky kamarádí, pak se pohádáte a ony mluví s tou druhou, pomluví vás a pak se to otočí. To jsem vždycky strašně těžko nesla, dokonce jsem z toho měla žaludeční nevolnosti. A pak jsem někdy v patnácti měla ještě jedno velké trauma. A sice, že nemám žádná prsa,“ svěřuje se v rozhovoru na stránkách ona.idnes.cz

Tomu lze uvěřit jenom stěží, když pár poté na svém vzhledu postavila kariéru. „Já opravdu dospěla strašně pozdě! Ve třídě všechna děvčata měla prsa a kluci jim věnovali pozornost a já tam pořád stála jako kůl v plotě a nikdo si mě nevšímal. Úpěnlivě jsem se modlila a prosila boha, aby mi prsa vyrostla. No, asi jsem s ním zadobře,“ uzavírá brunetka.

 



Přečtěte si
beladona
8. 5. 2014 • 22:42

Kubelková moderuje nějaký pořad po Bočanové, pak to dělala mizerně Partyšová ( ta kopírovala gesty i mluvou Bočanovou) a když vylili Partyšovou dělá to Kubelková. A je n e j d ě s n ě j š í ze všech předchozích. Nepostřeha chudinka, že moderuje v podstatě bulvár a bulvár má svůj styl.Ona se tam předvádí jako by uváděla Rudý právo. Vážně, bezduše , bez vtipu , nápadu , mdle - blbě, blbě, blbě A to je to, co mě zajímá.

eisenbieger
8. 5. 2014 • 19:26

vypocitava mrcha , pichat neumi ..to bude liny telo a ty jeji koziska se stejne rozlezou po dece

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.