Říčanský démon to opět přehání! Do svých intrik Rychtář zatahuje Artura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Říčanský démon to opět přehání! Do svých intrik Rychtář zatahuje Artura!

Rychtář si na parte napsal, co chtěl, aniž by vůbec kontaktoval rodinu!
Rychtář si na parte napsal, co chtěl, aniž by vůbec kontaktoval rodinu! (Foto: Aha! - Martin Hurda, Karel Kopáč, koláž Ahaonline.cz)

Josef Rychtář (56) od sebevraždy manželky v mnoha ohledech natolik přestřelil, že již neví, kudy a kam. Dělá proto jeden kopanec za druhým. Jakmile zveřejnil parte, na jehož základě proběhla zpráva o uzavřeném rodinném pohřbu, zvedla se další vlna nevole ze strany rodiny. Říčanský démon je totiž navyklý, mluvit za druhé, aniž by se jich ptal na jejich názor! A nejhorší je, že své jednání zaštiťuje Arturem (17).

Rychtářovi cirkus nevyšel

Minulý týden se pozůstalí z Ivetiny rodiny rázně ohradili vůči plánovanému cirkusu s mrtvou Bartošovou, který Josef Rychtář nazýval veřejným rozloučením s fanoušky. A protože bylo jasné, že jde o další pokus slavomana, jak se zviditelnit v médiích, rozhodla se rodina Ivety Rychtářovy aktivity kolem pohřbu bojkotovat a vymínila si vlastní podmínky, za kterých je ochotna na smuteční akci spolupracovat. Mělo jít o neokázalý pohřeb v rodišti Ivety místo "dožínek pro bulvární média".


O nás bez nás

Zmatený Rychtář, když viděl, jaká vlna odporu se proti němu zdvihla, přehodnotil  o víkendu svůj názor a pomocí parte v pondělí informoval o blíže nespecifikovaném neveřejném rozloučení rodiny s tragicky zesnulou Ivetou. To by nebylo nic šokujícího, kdyby nejednal jménem ostatních pozůstalých, včetně nezletilého Artura. Toho uvedl na parte až pod svým jménem. S rodinou se prostě Rychtář vůbec nespojil a opět manipuluje s druhými.
Boj pokračuje

Proto klan Bartošů opět vydal tiskové prohlášení: "Artur Štaidl, Svatava, Lumír a Ivana Bartošovi prohlašují, že k žádné dohodě s panem Rychtářem o pohřbu ani uložení Ivety Bartošové nedošlo, a proto s jím vydaným parte nemají nic společného."

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.