Bohdalová o vztahu s Fockem: Je to hodně intimní... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohdalová o vztahu s Fockem: Je to hodně intimní...

Jiřina Bohdalová si pozornost Lubomíra Ficka užívá
Jiřina Bohdalová si pozornost Lubomíra Ficka užívá (Foto: Aha! - Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz)

Není úplnou novinkou, že se herečce Jiřině Bohdalové (83) zapalují lýtka i v jejím pozdním věku. Nechává se ve společnosti vídat s boháčem Lubomírem Fockem (59), se kterým dokonce oslavila před pár dny narozeniny v Římě. Herečka má peníze ráda a po boku miliardáře se cítí ve svém živlu. Nyní o vztahu promluvila v televizi!

Není na tom nic zvrhlého!

Někteří, poněkud nevkusně, hledají ve vztahu důchodkyně a podnikatele něco sexuálního, dokonce snad perverzního. Na přátelství dvou lidí však není nic špatného a nezáleží, kolik je komu let. Proto se není třeba divit, že se Jiřina Bohdalová o pravé povaze svého vztahu s mužem, který si může nechat pozlatit chodník po němž jde, nechce příliš šířit.


Co je vám do toho?

Naposledy si pěkně naběhla odvážná redaktorka FTV Prima, která chtěla z Bohdalky vymámit pikantní detaily. "Co je vám do toho? A na to já vám neodpovím. To není příjemný. Já chci mít taky někdy tajemství, jako mají všichni," rozhorlila se herečka ve stylu Křemílka a Vochomůrky. A má recht! Některé věci lepší nevědět. A co si myslíte vy o lásce s milionářem po osmdesátce?

Přečtěte si
moravacka
5. 7. 2014 • 08:10

Nechapu proc jsou lidi tak zli a neprejicni, jak se rika - prej a bude ti prano

beruna
9. 5. 2014 • 10:10

Ať si to ve zdraví pořádně užije. Snad každý by si přál, aby byl v takovém věku tak čilý a fit jako Jiřina Bohdalová a měl kolem sebe lidi, kteří ho mají rádi. Když člověk na stará kolena potká ještě lásku nebo prostě parťáka, o kterého se může opřít a se kterým může i ledacos podniknout, je to to nejlepší, co ho může potkat. Takže ať se jim oběma daří a užívají si to.

dmdm
9. 5. 2014 • 06:09

Fandím ......moc fandím...a fandila bych každému.No a samozřejmě bych si moc přála ,dožít jejího věku s touhle vitalitou.A jestli ten pán je bohaty? ...Jiřina Bohdalová jeho peníze nepotřebuje..,má jich dost ..

ferdinand6
8. 5. 2014 • 17:36

Fandím a doufám, že ve stáří budu mít tolik vitality jako ona.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.