Drsné hádky kamarádky s Bartošovou: Iveta nevěřila, že její statisíce z natáčení "stopil" Rychtář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsné hádky kamarádky s Bartošovou: Iveta nevěřila, že její statisíce z natáčení "stopil" Rychtář!

Že má ve skutečnosti hodně peněz, to Ivaně Iveta nevěřila.
Že má ve skutečnosti hodně peněz, to Ivaně Iveta nevěřila. (Foto: TV Pětka, ara)

V dopise na rozloučenou odkázala Iveta Bartošová peníze, co jí zbyly, synovi Arturovi (17). Jenomže její účet zeje prázdnotou! Veškeré finance, které vydělala, totiž přistály na Rychtářově kontu...

Směšné kapesné

Na zpěvaččin účet byla totiž uvalena exekuce kvůli neuhrazenému penále na zdravotním pojištění. Na smlouvy za vystoupení proto psala číslo manželova účtu. K němu ale zpěvačka neměla přístup. „Pamatuji si, jak jsme se jednou s Ivetou potkaly a ona mě se zářivým úsměvem zvala na oběd. Pepa jí dal kapesné pět tisíc korun a ona měla velkou radost, že může i ona něco zaplatit a pozvat tentokrát mě,“ vzpomíná kamarádka Ivana na nedávné setkání s Ivetou.

Myslela si, že nemá nic!

„Byla jsem z toho v šoku. Ona měla pocit, že ji Pepa živí, a přitom tehdy vydělávala díky pořadu v televizi Pětka. Pořád ale říkala, že její účet je prázdný. Dost jsme se kvůli tomu i pohádaly. Nechtěla věřit, že z televize jí opravdu honorář zaslali,“ vypráví Ivana.


Statisíce mizely neznámo kam

Zpěvaččin honorář se počítal na statisíce. „V první platbě dostala přes tři sta tisíc korun. Za natočený materiál od srpna do října. Pak se jí vyplácelo dalších 20 tisíc za každý přenos, který měla s Tondou Duchoslavem,“ prozradil Aha! zdroj z bývalé TV Pětka.

Rychtář Bartošové tvrdil, že ji živí

Z těchto peněz ale Iveta mnoho neviděla. „Jednou jsme šly vybírat oblečení. Líbily se jí kozačky za 3 tisíce. Ona si povzdechla, že na ně nemá,“ vzpomíná Ivana. „Radila jsem jí, aby si je zamluvila a večer poslala Pepu, aby je zaplatil. Dokola opakovala, že to nemůže udělat, že ji Pepa živí,“ dodává.



Přečtěte si
jimbeamboom
6. 5. 2014 • 22:54

To nie je stadnost. Rychtar ma tom tucny podiel viny. Videl ju denno denne a chlast a prasky jej nemiesal rarasko..... Vedel presne ze nie je v stave ani sama prejst z postele na wc. Mala byt zavreta na cajle a rota psychiatrov pri nej. Mohla sa z toho dostat. Pri nom nemala ani sancu.... Chudak syn.

lillyli
6. 5. 2014 • 09:16

Přesně tak. Alkoholik si musí nejprve sám uvědomit, že má problém s pitím. To ona neudělala nikdy, vždy házela vinu na kohokoliv okolo. A co se týče lynče...už jsem to psala..zfanatizovaný dav má podle psychologů IQ 70, což je na hranici debila.

lillyli
6. 5. 2014 • 09:12

Ale houby prděla...ale co mohli dělat? Vždyť ona se jim mstila přes bulvár...a slaboduší jedinci se těch jejích lží chytli a věří tomu.

lillyli
6. 5. 2014 • 09:11

b.r.s.a
6. 5. 2014 • 08:00

Ale bacha, za tenhle názor by si to mohl taky pěkně schytat. Už mě tady za podobný málem ukamenovali

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.