Moučková vs. Čechová: Sprostě si nadávaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moučková vs. Čechová: Sprostě si nadávaly!

Moučková nejde pro silné slovo daleko
Moučková nejde pro silné slovo daleko (Foto Aha! – Petr Novotný, ara)

Nenávist mezi legendárními televizními hlasatelkami!  Matka zesnulého »milionáře« Vladimíra Čecha (†61) Heda Čechová (85) se před kamerami ostře pustila do Kamily Moučkové (85), a hned byl oheň na střeše.  Urážky při vzpomínkovém pořadu České televize létaly vzduchem a pohledy zabíjely!

Přes čtyřicet let staré spory (ano, v 60. letech obě dámy zářily na obrazovce) dosud nevychladly. „Byla jsi vždycky jenom zprávařka,“ pronesla Čechová na adresu Moučkové. Kamilu tím vytočila k nepříčetnosti. Hašteřily se jako holky, dávná žárlivost je dohnala.
„Já tu nemusím vůbec bejt. Hedo, prosím tě, nemluv do toho,“ reagovala popuzeně Moučková a okamžitě odcházela. Při cestě si ale neodpustila silná slova: „Já se na to vyprdnu. Prostě Heda, z prdele hvězda, tady rozhoduje,“ mumlala paní Kamila.


Režisérovi dokumentu Parta Analog, který jste mohli vidět včera večer na ČT2, si nakonec vylévala srdce: „Čechová měla celý život něco proti mně,“ dodala Moučková.



Přečtěte si
-bello-
6. 8. 2018 • 09:41

Nekoukám na TV, ale jestli byla Moučková " jen zprávařka " , tak Čechová na tom byla ještě hůř, to byla jen uvaděčka pořadů.Řekla bych, že dřív zprávaři byli větší klasa , než dnes, kdy to může dělat kde kdo, např. modelíny, anebo ženský a la Borhyová

jakeline
20. 1. 2015 • 06:05

Stará a mstivá Moučkova co by chtěla se Zahajským žila jako družka proč si ji po tolika letech soužití nevzal zůstává zahadou

fizi
21. 7. 2014 • 17:06

Moučková nesahá pí Čechové ani po kotníky.Když otevře tu svoji sprostou hubu,je to kanál,stoka.Kam přijde,tam musí dělat zle,protože jedině ona je nejchytřejší,nejkrásnější a všemu rozumí.Stará,zapšklá nikým nemilovaná,vůbec se nedivím,že vzal Zahajský kramle.Život s ní musel být utrpením.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.