Mára z ULICE prohloupil: Moniku čeká nový milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mára z ULICE prohloupil: Moniku čeká nový milenec!

Moniku Farskou čeká nový nápadník, Mára bude koukat...
Moniku Farskou čeká nový nápadník, Mára bude koukat... (Foto: archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Sympatičtí spolumajitelé Coolny kolem sebe dlouhou dobu chodí, ale nic z toho není. A to přesto, že si dvojice většinou rozumí a byly doby, kdy bez sebe nedali ani ránu. Nikdy to zkrátka nezajiskřilo tak, aby spolu začali chodit. Mára se nepokusil Moniku farskou sbalit, ani když odešla z domova a stala se jeho spolubydlící. Jaká je čeká budoucnost? Budete překvapeni!

Mára stále nenarazil na tu pravou, ale užívá si s pohodovou Radkou a to mu zřejmě stačí. Jenže tak nějak ho nenapadlo, že by to mohlo fungovat s Monikou. Určitě by se k sobě hodili. Aktuálně jim situace příliš nepřeje.


"Momentálně to mezi nimi není moc dobré. Monika zvorala, co mohla. Mára má teď dost vlastních starostí s dluhy, nechce řešit ještě problémy vztahové. Úplně mu vyhovuje bezproblémová Radka, která nic neřeší. Ale Márovi se to vrátí jako bumerang - o Moniku se začne už brzy zajímat nový ctitel," prozradila Silvie Klasová z produkčního teamu Ulice. Tak to se máme na co těšit!

Autor:  moc

Přečtěte si
alca007
16. 4. 2014 • 14:17

na ulici koukám velmi sporadicky - ale, pokud mě pamět neklame tak ty dva spolu chodili. a Monika ho nechala, když se platomicky zamilovala do Michala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.