VIDEO: Roman Skamene namol opilý ve vířivce: Orgie s prostitutkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO: Roman Skamene namol opilý ve vířivce: Orgie s prostitutkami!

Opilý herec ve společnosti prostitutek omládl o třicet let.
Opilý herec ve společnosti prostitutek omládl o třicet let. (Foto Aha! – David Malík, repro foto Bony a klid 2, koláž Ahaonline.cz )

Skončil namol opilý ve vířivce. Herec Roman Skamene (59) to rozjel ve velkém stylu. A nebyl v tom sám. V bublinkách se koupal s dvěma prostitutkami!

Litry šampaňského a pořádné orgie ve vířivce. Roman Skamene ví, jak zapařit ve velkém stylu. Naštěstí pro jeho manželku Renatu, nešlo o realitu. Skamene se s prostitutkami koupal jen ve scéně z filmu Bony a klid 2.

Ale bylo období, kdy herci nestačil jen pohled. Po premiéře filmu Bony a klid v osmdesátých letech byl takovým idolem, že mu holky skákali sami do postele. A ani světec by nedokázal odolat, natož takový divoch jako Skamene. „Jsem přes třicet let šťastně ženatej, takže o těch záležitostech nemohu hovořit,“ okomentoval divoké roky v osmdesátých letech herec.

Video se připravuje ...

 




Přečtěte si
mandat
15. 4. 2014 • 14:17

SUTR si uz asi moc neuzije. Skoda, ze zase zacal chlastat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.