Nepochopená Hybnerová po rozchodu s Rašilovem: Okolí má o ni obavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nepochopená Hybnerová po rozchodu s Rašilovem: Okolí má o ni obavy!

Vanda Hybnerová se oddala sebelítosti  a stáhla se do ústraní
Vanda Hybnerová se oddala sebelítosti a stáhla se do ústraní (Marek Pátek)

Rozchod a rozvodové řízení u páru, který platil za ideální příklad soužití muže a ženy po dvaceti strávených letech, stál oba hlavní aktéry mnoho sil. Saša Rašilov (41) musel dokonce vyhledat odbornou péči psychologa a nakonec v prachu prosil Boha, aby mu pomohl! A Vanda Hybnerová (45) na tom není jinak. Dokonce se dočkala nepochopení ze svého okolí...

Oddala se terapii duše

Nešťastná Vanda se uzavřela do sebe a počítá šrámy na duši ve svém venkovském sídle, ze kterého muž od manželky a dcer utekl do pražské garsonky. V ústraní si naordinovala terapii na zahrádce, kde chce v klidu načerpat energii k další životní kapitole. Tentokrát bez Saši.


Nechce nikoho obtěžovat

Její rozhodnutí trávit čas mezi keříky a kytičkami však narazilo na nepochopení nejbližšího okolí. Zkrášlování zahrady a samota jí prý nepomůže. "To je další důvod k samotě. Aspoň tím nebudu nikoho obtěžovat," prohlásila sebelítostivě Vanda Hybnerová.
Askeze nebo mezi lidi?

Nicméně s asketickou metodou duševní očisty by mohla uspět. Někdo naopak vyhledává společnost, Vanda se s nevítanou životní změnou asi potřebuje vyrovnat bez pomoci. To její bývalý na tom byl hůř. "Dostal jsem se do bodu, kdy jsem si musel přiznat, že nejsem schopen si sám pomoci. Pomoc jsem nakonec našel u psychoterapeuta," popsal své pocity Saša Rašilov.

Přečtěte si
evicka55
12. 4. 2014 • 08:00

Vážení,jste na omylu,někdy nepomůže ani čas,bolí to stále.Můžete cestovat,milovat přírodu i zvířátka ale je to pořád tady.Myslet si,že vám z toho děti pomůžou není pravda.Mají svůj vlastní život.Jediné co vás může trochu utěšit je,že boží mlýny opravdu melou spolehlivě.

ivkanatka
10. 4. 2014 • 16:36

" ......a nakonec v prachu prosil Boha, aby mu pomohl! ". Co je tohle za blábol ?!? Nepite tolik v tom HAHA !!!

lillyli
10. 4. 2014 • 14:25

Axano, neviděla bych to tak jednoznačně...a nemyslím si, že za všechno zlé může jen p. Rašilov. Je to chyba na obou stranách. A nakonec co? Majetek jí zůstal, ta vo co go? A zvířátka miluju taky, ale šlápnout ráno bosou nohou na zakousnutého potkana, ležícího vedle mé postele...je po mě. Odtamtud bych utíkala, jen by se za mnou prášilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.