Felix a Dáda v hledáčku policie: Musí zasahovat i právníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Felix a Dáda v hledáčku policie: Musí zasahovat i právníci!

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (Foto Aha! - Ladislav Křivan, Martin Pekárek, ara)

Podvody na sociálních sítích jsou známá věc a nevyhnou se ani slavným. Své už o tom teď ví zpěvačka Dáda Patrasová (57) a její manžel Felix Slováček (70).

Právě oni se stali obětí internetových podvodníků, kteří si založili falešný profil na Facebooku na jméno Patrasové. Na což by Dáda možná ani nepřišla, pokud by nepřišla žádost o pomoc od zoufalé ženy.

Miroslava Vrbová se tou dobou ocitla v těžké životní situaci a rozhodla se požádat o pomoc právě Dádu Patrasovou. „Zastavili mi důchod, takže jsme žili tři z jednoho jediného příjmu. Nevěděla jsem, co si počít. Obrátila jsem se prostřednictvím internetu na Dádu Patrasovovou, protože vím, že děla charitu. Nenapadlo mě, že někdo založil falešnou stránku a chce se na ni obohatit,“ zoufá si paní Miroslava v Blesku.

 Nakonec se ukázalo, že peníze určené ženě v nouzi někdo vybral a Miroslava se po dlouhé době čekání obrátila přímo na Felixe Slováčka. „Napřed jsem vůbec nechápal, jaké peníze po nás ta paní chce. Když jsme si to vysvětlili, bylo jasné, že nás někdo zneužil, aby přišel nezákonně k penězům. Obrátili jsme se na právníka a policii,“ vyjádřil se k celé věci legendární saxofonista.

„Někdo tam založil falešný profil na moje jméno a taky bankovní konto. My s Felixem jsme vůbec nic netušili,“ říká Dáda Patrasová. Nejhůř z toho samozřejmě vychází paní Miroslava a všichni ti, kteří se jí snažili pomoci a na falešnou charitu přispěli.



Přečtěte si
miroslavav
22. 4. 2014 • 12:24

nejsem žádná slepice a socialka nepomohla až po delší době což bylo v únoru chtěla bych vydět vás žít tři z jednoho přijmu platit hypotéku a sipo však si to skuste žít z 10 tisíc když 3 je hypotéka a 2500 je sipo

londynskypes
11. 4. 2014 • 07:47

bjuno
10. 4. 2014 • 09:47

" „Zastavili mi důchod, takže jsme žili tři z jednoho jediného příjmu. " To ta "SLEPICE" neví, že od toho pomoci nejsou "CÉLEBRITY" ale sociálka? To když někomu zastaví důchod není důvod k žebrání..... A 3 z jednoho příjmu? - Ať nekecá !!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.