Vlaďce Erbové (32) se dělá špatně: Problémy se stolicí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vlaďce Erbové (32) se dělá špatně: Problémy se stolicí!

Vlaďka má problém se zápachem dětské stolice!
Vlaďka má problém se zápachem dětské stolice! (Foto: Aha! - Marek Pátek, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Pokud máte dojem, že ošklivé peripetie vnadné modelky s rodinou manžela Tomáše Řepky (40) jsou jedinými nepříjemnostmi v jejím životě, tak to se pěkně pletete. Vlaďka totiž musí čelit i dalším nepříjemným komplikacím a za všechno může ten odporný a vlezlý puch!

Problém se zápachem

Všechno to začalo tím, že se Erbové v těhotenství naprosto zprotivila oblíbená voňavka. "Začal se mi z ní zvedat žaludek. A už mi to zůstalo. Nejhorší je, že si ji na mně řada lidí pamatuje a občas ji ještě dostanu jako dárek," zoufá si na Super.cz. Jenže po porodu přišlo něco horšího, z čeho se jí chce zvracet!


Stolice je prý hodně cítit!

A jsou to, představte si, dětská hovínka! "U svých dětí to vydržím, ale dobře mi to nedělá," otřásá se odporem Vlaďka Řepková při pouhé vzpomínce na odér stolice. "Markus už je sice docela veliký, ale když si sedne na nočník, tak nic. Když mu pak dám plínu, tak to vytlačí," svěřuje se a spokojený není ani kanonýr Řepka: "Manžel říká, že už je to hodně cítit."

Přečtěte si
kalamandra
9. 4. 2014 • 13:53

To je teda úroveň téhle celebrity a modelky. Nic lepšího Erbové s její inteligencí ani z huby padat nemůže.

anezat
5. 4. 2014 • 23:21

ferdinand6
5. 4. 2014 • 22:48

Panebože, kolikrát o těch hov*** budou psát? To už je koprolalie nebo snad koprofilie? Článek o ho..., doslova.

catherin4
5. 4. 2014 • 21:29

To je teda celebrita prvej akosti, do bulvaru bezi s informaciami o tom, ako jej smrdia hovna! Aj Ornela ma oproti tejto aspon aku-taku uroven. Ale tak co by sme cakali za debaty od ciganky, sa o inom bavit nevie. Erbova, nabuduce dobehni do bulvaru s infoskou ako smrdia tvoje hovna a prines jedno aj ukazat aby ti verili ty primitivna ciganka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.