To je tedy »partička«! Suchánkova údajná bokovka je sestrou Genzerovy milenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

To je tedy »partička«! Suchánkova údajná bokovka je sestrou Genzerovy milenky!

Opravdu si hoši takto rozdělili sestry?
Opravdu si hoši takto rozdělili sestry? (Profimedia.cz, reprofoto TV Barrandov, koláž Ahaonline.cz)

Michal Suchánek (48), věrný souputník Richarda Genzera (47), má prý milenku. S tímto odhalením přišel týdeník Sedmička, jehož reportéři vyfotili baviče malého vzrůstu s pedikérkou Gabrielou Pavlů. Tenhle příběh má nicméně ještě mnohem pikantnější pozadí.

Jak tvrdí zdroj týdeníku, je totiž nový Suchánkův objev sestrou ženy, kvůli které jeho parťák Richard Genzer opustil Lindu Finkovou! „Seznámili se přes její sestru, kterou je Markéta Jiránková, přítelkyně Richarda Genzera. Všichni se tady tomu smějeme, jak si kluci holky rozdělili,“ uvedl zdroj Sedmičky.

Na začátku odhalení tohoto Suchánkova „přátelství“ s pohlednou Gabrielou, měla být informace, že bavič k dané slečně jezdí už pravidelně domů a někdy u ní přespává. To týdeníku potvrdili také sousedé z domu, kde slečna Pavlů bydlí. S tou byl nakonec Michal Suchánek i vyfocen na procházce. Nutno dodat, že Suchánek je ženatý a s manželkou Renatou vychovává dvě děti. Mluví se však o tom, že tento vztah prochází krizí…



Přečtěte si
pravlast
27. 3. 2014 • 22:06

Souchánek má dole vysoušeno a sestra nějaký Krasomily od Čarodějného Genze -hlavně že rourové mají reklamu a je z toho dokonce seréál!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.