Plačte, Bartošová je na tom velmi špatně: Zpívat se nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Plačte, Bartošová je na tom velmi špatně: Zpívat se nebude!

Iveta Bartošová už nikoho nezajímá ani v Ostravě
Iveta Bartošová už nikoho nezajímá ani v Ostravě (Foto Aha! - Pavel Machan, Profimedia.cz, TV Prima, ara)

Jak si již pozorný čtenář posledních událostí z Uhříněvsi všiml, rozhodl se amatérský lékař, toho času vedoucí sekuriťák Josef Rychtář (55), kurýrovat svou Džambulku pracovní terapií a řádně ji zapřáhl. Chce tak pravděpodobně předejít dalším alkoholovým excesům a hlavně něco vydělat. Bohužel se mu příliš nedaří ani to první, natož to druhé. Důkazem je nejnovější vývoj situace kolem nemocné zpěvačky.

Během únorového vystoupení Ivety Bartošové (47) na venkovské diskotéce byla umělkyně sjetá pod obraz tak, že nebyla schopná udělat pár kroků z pódia, natož zpívat.  Ale na to se mělo již zapomenout a drzý manažer politováníhodné relikvie popové scény, tedy Rychtář osobně, nelenil, aby zajistil další přísun chechtáků. Tentokrát se těšil na pěkných pár stovek a konzumačku v Ostravě, jenže to mu nevyšlo!


Koncert plánovaný na úterní večer ve městě horníků ukázal, že po Ivetě dnes neštěkne ani pes! Je to proto, že od bývalé zpěvačky dnes nikdo nečeká, než opilecké skandály? To, pravda, vždycky pár recesistů přitáhne, ale ne v Ostravě. Pořadatel na svém webu vyvěsil ponižující avízo, které Rychtářovi asi leží v bachoru:
"Pro malý zájem diváků se překládá koncert Ivety Bartošové z původního 25. března na 15. května 2014. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Nenechte si ujít famózní comeback známé zpěvačky a její koncert s kapelou!"

A co v květnu - bude se situace opakovat? S největší pravděpodobností ano. RIP!

Přečtěte si
mereni_iq
25. 3. 2014 • 09:06

Průměrná výše IQ občana České Republiky je 106.77 bodů. Zajímalo vás někdy jak vysoké je přibližně to vaše? Pokud ano, tak neváhejte a vyzkoušejte si jeden z našich IQ testů! Více informací a samotný test naleznete na této adrese: http://zjistete-sve-iq.okamzite.eu/ Hodně štěstí a správných odpovědí!

humphrey.b
24. 3. 2014 • 15:00

Ani ta show je už neláká, jak je vidět, pár lístků se někomu prodalo, ale to je kapička v oceánu. Prostě bába skončila navždy.

humphrey.b
24. 3. 2014 • 15:00

Nám je to jasné všem, jen jí a jejímu manželovi to jaksi nedochází. Ona si myslí, že je jí dvacet a je hvězdou první třídy a každý o ni stojí. Neví, že je totálně mimo, za zenitem a v zadeli. Tzv. koncerty ruší proto že není zájem, a sjednali jí je proto, že děda škemral a sliboval, a majitelé hospod si mysleli, že ožralá fetka přitáhne davy - ale už není nikdo na starou hydru zvědavý.

alexa-lexa
24. 3. 2014 • 14:30

Tak to,že tahle houba nacucaná zpívat už dávno neumí to je jasné každému soudnému člověku. Mě fakt jen zaráží,že se v týhle republice najde ještě takový zoufalec,že si tuhle ludru ještě pozve,aby se někde ukázala,teda spíš aby se ukázal ten její dementní poskok. Fakt se divím tomu,kdo si ji někam pozve,to jsou snad ještě větší zoufalci než je tahle namočená houba s tím svým namáčečem!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.