Tajné platy porotců X-Factoru a Hlasu: Dara je levnější, než Sisa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajné platy porotců X-Factoru a Hlasu: Dara je levnější, než Sisa!

Koučové X-Factoru a Hlasu ČeskoSlovenska si přijdou na neuvěřitelný balík!
Koučové X-Factoru a Hlasu ČeskoSlovenska si přijdou na neuvěřitelný balík! (Foto: FTV Prima, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Máte představu, kolik dostávají hvězdy show byznysu za své účinkování v talentových soutěžích? No, málo to zrovna není, a z pohledu skutečně pracujícího člověka je to až nepochopitelné. Až se vkrádá otázka, čím si takové honoráře někteří porotci vysloužili.

Oficiální kanály o závratné výši platů hvězd nechtějí mluvit. "Smluvní podmínky koučů nebudeme komentovat," nekompromisně řekl PR koordinátor nováckého Hlasu Martin Šnýdr. Obdobně se vyjádřila i manažerka X-Factoru na Primě Kateřina Vlasáková: "Honoráře jsou předmětem smluvního tajemství. K jejich výši se nebudeme vyjadřovat."


Jenomže informace tak jako tak prosákly z jiných zdrojů a budete se divit. Pětice koučů na Nově si má podle dobře informovaného zdroje přijít za 25 natáčecích dní každý na 2 miliony korun! Za pořad to dělá 80 tisíc. Myslíte, že si takové peníze Marta Jandová (39), Michal David (53), Josef Vojtek (48), Majk Spirit (29) a Dara Rolins (41) opravdu zaslouží?
Ale pozor! Proti některým z primáckého X-Factoru jsou koučové z Novy jen chudší příbuzní. Mladá Slovenka Celeste Buckingham (18) dostane za každý ze šestnácti dílů téměř dvakrát tolik, co Rolincová. "Za jediný večer zinkasuje přes 156 tisíc korun," potvrdil zdroj od našich východních sousedů. To dělá 2, 5 milionu! Ostatně za natáčení dostanou na Primě více všichni, což je dáno, menším počtem dílů a faktem, že jsou jen čtyři. Ota Klempíř (52) dostane 1 a půl, Sisa Sklovská (48) 1,7 a Ondřej Brzobohatý (31) 2,1 milionů korun.

Přečtěte si
tomirocker
17. 3. 2014 • 09:42

ano niektorí porotcoovia Hlasu si tie peniaze zaslúžia,kedže svoju prácu robia dobre.......ale začo ich berie Dara s Majkom,nechápem najlepší sú Pepa,Marta a Michal........a k X Factoru sa nevyjadrujem,ani jeden z porotcov mi nie je sympatický,,.......neviem pochopiť,čo tam všetci robia a začo vobec berú tolké peniaze.....sú arogantý,až to bolí

simeonsimeonovic
16. 3. 2014 • 17:44

Tak se na ty kydy prostě nedívejte a udělejte z nich propadáky. Já to nesleduji vůbec, nikdy jsem nesledoval a taky žiju.

bobosa
16. 3. 2014 • 15:50

Banda zebraku.ze se tomu poddal David...se divim...nehlede na tu pi.cu celestu..co to je kurv.a za hvezdu ze ma pravo nekoho posuzovat.porad fraska

nafta
16. 3. 2014 • 15:19

Cica, sú to súkromné televízie a z tvojich peňazí tam nejde ani halier. Pekne plačeš lenže na nesprávnom hrobe. Vygoogli si čo je to "súkromná televízia" lebo evidentne o tom nemáš ani páry.

illis
16. 3. 2014 • 14:58

Tohle jsou nejsnáze a v podstatě bezpracně vydělané peníze na úkor všech, kteří mají namáhavou a těžkou práci . V naší společnosti chybí úcta ke každé práci, která vychází z pracovní činnosti člověka. Pochybuji, že se to někdy změní. Za ty trapárny, které tam například Darina, mnohdy velmi spoře oděná a to dost hnusně předvádí , bych jim dala tak za jedno natáčení 10 000 Kč hrubého a to by jim muselo stačit. Jinak je to evidentní plýtvání penězi nás všech. Na takové projekty jdou peníze z daní nás všech .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.