Režisér Adamec zešílel: Nahnal herce do bordelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Režisér Adamec zešílel: Nahnal herce do bordelu!

Bordel je v pražské Ruzyni...
Bordel je v pražské Ruzyni... (Foto Aha! – Alexandr Malachovsky a reprofoto FTV Prima)

To je úlet! Středeční dramatické scény Cest domů před nevěstincem umístil režisér Jiří Adamec (66) do skutečného nočního klubu v Praze 6. „Potřebovali jsme bordel, našli jsme ho,“ potvrdil Aha! Adamec.

Poněkud ponuré ateliéry v pražských Vysočanech, kde jinak většina seriálových záběrů vzniká, režiséra zřejmě patřičně neinspirovaly. Vyrazil proto do terénu a jak jinak – po Praze 6, kde sám léta žije. Padl mu do oka skutečný vykřičený dům v městské části Ruzyně. „Hodilo se to,“ konstatoval Adamec spokojeně.
Před nočním klubem tak podle scénáře postával před kamerou herec Alexej Pyško (57) coby podplukovník Mladý a za jeho zády vyspávaly po noci plné práce skutečné kněžky lásky.


Herec a režisér Konstantin Sergejevič Stanislavskij (†75), který vždy vehementně propagoval u hraní realitu, by nad tím zajásal. A nakonec – v nevěstinci není přes den většinou do čeho píchnout a do večera, kdy se začínají sjíždět sexuchtiví štamgasti, už byl televizní štáb i s Adamcem a Pyškem dávno pryč...

Herna je kino
Zajímá vás, kde byste našli třeba hernu mafiána Záviše? Jde o bývalé kino Bořislavka (na snímku), samozřejmě taky v Praze 6.



Autor:  hoh

Přečtěte si
valenta008
15. 3. 2014 • 17:46

Opět souhlas.Jenom dodávám,že v té Ulici to není hudba,ale vrzání bez ladu a skladu,které překrývá mluvené slovo a naše zmiňovaná babička to zesiluje a chytá nějaké to slovo i když tam téměř o nic nejde.Já přitom po příchodu z práce bych si rád vleže odpočinul,ale právě tato umělá zvuková kulisa mě přivádí k šílenství.Zkuste jednou sledovat tuto hrůzu alespoň jeden díl a dáte mi za pravdu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.