Drsný Michael Kocáb: Proč vyjíždí na Lejlu Abbasovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Drsný Michael Kocáb: Proč vyjíždí na Lejlu Abbasovou?

Michael Kocáb a Lejla Abbasová
Michael Kocáb a Lejla Abbasová (Martin Přibyl / Aha)

Zatímco nedávno si Lejla Abbasová (33) vylévala srdíčko nad výchovnými metodami Michaela Kocába (58), on nezůstává stranou a také se opřel do chování své přítelkyně.

„S Lejlou občas vyjedu,“ říká Kocáb narovinu v pořadu Limuzína. K tomu se uchyluje v případě, když jeho partnerka vehementně něco prosazuje a tváří se u toho, že jde o absolutní a všem známou pravdu. Podle muzikanta za to může její mládí.

Dalším předmětem sporu je opět výchova společného syna Davida. Zatímco Lejla je přísnější a chce, aby si dítě na všechno přišlo samo, jeho otec se přiklání k liberální výchově, avšak je víc opatrný.

„Jsem starostlivý, a když vidím, že ten malej pořád lítá po schodech nahoru dolů a ze všeho padá, tak mu koupím takovou dětskou helmičku. Je to proti tomu, že si dítě tu hlavu rozbije. A ona mu ji sundá s odůvodněním, ať si ji rozbije, ať se naučí, že to bolí. A já říkám, že budeme mít potom mrzáčka, který ví, jak to bolí,“ postěžoval si.

Lejla zase oponuje, že Michael je ve výchově měkký a uhýbá. Tak kdo z nich má pravdu?



Přečtěte si
jen123
9. 3. 2014 • 14:16

Lejla ác s matkou svého syna nemlMichael Kocáb a Lejla Abbasováuvil celé dny... Abbasová je z rodičů přísnější, Davídkovi u tatínka všechno projde. Titulek pod jednou z fotografií?

ferdinand6
8. 3. 2014 • 22:57

Jo, nemá to s tím dědkem opelichaným lehké. Na druhou stranu, odloudila ho od rodiny a pořídi ll a si s ním dítě. On už měl dávno nárok houpat vnoučata na kolenou teď musí živit mladou rodinu a síly docházejí.

basjutka
8. 3. 2014 • 13:40

Mlada zdrava mama a hodny dedecek. Hm, nema to ta Lejla lehke

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.