Gottová a spol. přijdou o prachy?! Do VIP zpráv jde kromě Verešové i hezounek z Počátků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gottová a spol. přijdou o prachy?! Do VIP zpráv jde kromě Verešové i hezounek z Počátků!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Foto Aha! – Roman Souček, archiv FTV Prima, ara)

Do VIP zpráv v televizi Prima přišly tři nové tváře. Po Daniele „Like“ Šinkorové (41) naskočí podle posledních zjištění do pozic moderátorů také modelka Andrea Verešová (33) a herec Miroslav Šimůnek (35). Není divu, že ostatní moderátoři jsou jako na trní. Rozpočet pořadu není nafukovací, a tak je jasné, že někdo z nich přijde o peníze.

Zatímco o Andree Varešové se už mluví v souvislosti s VIP zprávami jako o tutovce, Miroslav Šimůnek se snažil mlžit do posledních chvíle. „Rozhodně vám nic nepotvrdím. Nevím, jak jste na to vůbec přišli,“ řekl našim reportérům, přestože ti už v té době měli v ruce fotky z tajných zkoušek VIP zpráv. Je poměrně pikantní, že Šimůnek současně působí na Nově v jejich Doktorech z počátků a bude tak svou práci dělit právě mezi dvě největší komerční televize. Ale, jak se říká, složenky se neptají…

A právě o peníze tady samozřejmě jde v první řadě, což je také důvodem nervozity dalších tří moderátorů VIP zpráv, tedy Ivany Gottové (38), Mahuleny Bočanové (46) a Laďky Něrgešové (38). Ty v současné době berou za jedno natáčení zhruba 5000 Kč. Je však jasné, že čím více moderátorů bude bulvární magazín Primy mít, tím méně natáčecích dnů na každého z nich připadne. Pochopitelně se také mluví o tom, kdo teď bude z pořadu odejit. Kdo by vám nejvíc chyběl, hlasujte v anketě.

Přečtěte si
ivoadler
20. 3. 2014 • 15:19

Bane, tuhle se pokusila o úsměv.

ivoadler
20. 3. 2014 • 15:18

Zmizení Gottové bude velký úspěch. Hned za ní by měla jít Bočanová. Je to kobyla. Něrgešová má patřičný ironický nadhled, Šimůnek je oživením. A jak dopadnou ty dvě Slovajdy se uvidí. Věrešová drhne víc.

gordon
7. 3. 2014 • 22:11

No vereška, to je snad špatný vtip ! Je vidět,že peníze volopicha dělají divy, od plzeňských práv po moderátorku - s její slovenskou výslovností !! To i Gottová se už něco naučila.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.