ANKETA: Rozlouskněte to! Je Dara Rolins krásná žena nebo umělá ošklivka? HLASUJTE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

ANKETA: Rozlouskněte to! Je Dara Rolins krásná žena nebo umělá ošklivka? HLASUJTE!

Dara Rolins a její rozdováděné bradavky
Dara Rolins a její rozdováděné bradavky (TV Nova)

Málokterá celebrita dokáže na našem webu rozvířit takové vášně jako zpěvačka a porotkyně Hlasu Dara Rolins (41). Jedni pějí ódy na to, jak skvěle vypadá, druzí upozorňují na to, že na Darince už není prakticky nic přírodní. Co si myslíte vy? Hlasujte?

Dara Rolins vzbuzuje dohady. Snad je to tím, že sama neustále pouští do světa další a další fotografie svého dokonalého těla, možná jí čtenáře nemohou zapomenout smrtelnou nehodu, kterou způsobila. Každopádně rozdělila národ na dva tábory.

„Vypadá perfektně, protože se o sebe stará a dře. Vy jí jen závidíte,“ napsal v diskuzi jeden z čtenářů a další mají podobný názor. „Dara je nádherná ženská, kterou by chtěl každý chlap v posteli. Je dokonalá!“ napsal další čtenář. „Plastika je dneska běžné jako stříhání nehtů. Pokud na to má, proč si neudělat prsa hezčí?“ zní další názor. Jenže další čtenáři už tolik obdivu k Daře v sobě nemají.



„Co na této osobě není umělé? Čenich, který si může okusovat místo nehtů, rty jak klobásy…“ píše jeden z jejích kritiků a zaznívají i další názory. „Vždyť už vypadá jako chlap, není to ženská!“ hřímá další člověk, který rozhodně nebude obdivovatelem Darinky.

Co si myslíte vy? Je řadou plastik vylepšená Dara krásná nebo jí to spíš uškodilo a připravilo o přirozenost? Oznámkujte ji jako ve škole od jedničky do pětky, ať je konečně jasno.

Anketa

Jak se vám líbí Dara Rolins? (známkování jako ve škole)
Celkem 8250 hlasujících



Autor:  ph

Přečtěte si
rezacek
3. 9. 2017 • 15:55

Není umělá ošklika. Je přirozená ošklivka, megera od přírody. A na tom žádný silikon nic nezmění. A perfektní řidička, a jen mimochodem, také vražedkyně.

alkaholka
13. 4. 2014 • 10:31

to chápu madam, padesátka na krku co? 120 kilo a starej lítá za mladejma..... tak to natřete takhle Darině ..... super

alkaholka
13. 4. 2014 • 10:28

Mě se Dara líbí, nemám žádné kyselé hrozny v záloze a líbí se mi i její tvorba. např. nebe peklo ráj.... neřeším, co je přírodní a co ne.... kdyby každá z nás dostala nabídku na úpravu, nejsem žádná naprosto spokojená se vším, co k nám patří. Přeji Daře vše nej...a méně závisti od lidí

mudlinek
12. 4. 2014 • 13:06

Jsem žena,tak její přerod nebudu komentovat,snad jen čeho je moc,toho je příliš.Jen nechápu,že se někomu líbí její písně.Samé je,je.Ale zase se u toho hezky hýbe.Hlas také nic moc.Myslím barvu hlasu.Zatím se dobře prodává,tak se všeobecně asi líbí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.