Zdeněk Troška: Udali ho za »krádež«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zdeněk Troška: Udali ho za »krádež«!

Zdeněk Troška si dnešní slavnostní premiéru zkazit nenechá.
Zdeněk Troška si dnešní slavnostní premiéru zkazit nenechá. (Foto Aha! – Marek Hofman, ara)

Dnes má slavnostní premiéru pokračování divácky úspěšné komedie Babovřesky. Ještě před uvedením v kinech ale musí režisér Zdeňka Trošky (60) zápasit se závistí ze strany kolegů. Na distributorskou firmu, která film uvádí, přišlo udání!

Předpremiérami Babovřesek prý ubírá diváky ostatním filmům! „To mě opravdu rozesmálo a asi vím, odkud vítr vane. Někteří přející kolegové asi nemohou rozdýchat to, že já natočím za třetinu jejich nákladů film, který vydělá stokrát tolik a navíc na něj hlavně někdo chodí,“ svěřil deníku Aha! Troška, jehož nová komedie je úspěšná v mnoha směrech.

„Ono to naštve, když dva až tři týdny před oficiální premiérou vám na film přijde přes pět tisíc diváků a za vaším filmem zůstane zhruba třicítka českých snímků, které zdaleka ani po oficiální premiéře nedosáhla takové návštěvnosti,“ podotkl nejúspěšnější český režisér. Předpremiéry prý dělá každý a každý má tu možnost.

Přečtěte si
soorry
20. 2. 2014 • 09:04

Je to vůbec pravda??? Jestli jo, tak jsou ubožáci takhle vyskakovat a osočovat diváky, ti mají svobodu se rozhodnout co chtějí vidět. A ti "vážení" budou vyhlášení a odměněni lvem, teď už to vědí, že za nic co by lidi táhlo. Lidi mají Troškovy filmy rádi a je žere závist, že oni utřou. Chacha.

slacker
19. 2. 2014 • 15:01

Zdeněk

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.