Divočina s Kostkovou: Proč měl Vladyka trenky na půl žerdi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Divočina s Kostkovou: Proč měl Vladyka trenky na půl žerdi?!

Miroslav Vladyka to po boku Terezy Kostkové pořádně rozjel.
Miroslav Vladyka to po boku Terezy Kostkové pořádně rozjel. (Profimedia.cz)

Hodně překvapující pohled. Tereza Kostková (37) s úsměvem od ucha k uchu a vedle ní Miroslav Vladyka (54) s trenkami napůl svlečenými. Kdekdo zalapal po dechu…

Šokující podívaná na skoro odhaleného Vladyku se naskytla návštěvníkům nové hry Úhlavní přátelé, která proběhla v Divadle v Rytířské. Kromě Kostkové a Vladyky hrají v komedii o tom, jak je snadné narušit dlouholeté přátelství, také Radek Holub (45) a Nela Boudová (46). Ta pro změnu překvapila neskutečně odvážným dekoltem, jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii článku.

Celá hra je o tom, co všechno může způsobit neopatrné zacházení s mobilním telefonem. Jeden pár, který cestuje za druhým párem na návštěvu, si cestu krátí čas svou oblíbenou zábavou - pomlouváním. Jenže pak jeden z pomlouvačů nevědomky vytočí číslo hostitelů, kteří tím pádem hezky v přímém přenosu slyší snůšku lží a polopravda z úst jejich „přátel“. Sice je to zamrzí, ale zachovají chladnou hlavu, své hosty přivítají, ale pak jim to dají lidově řečeno sežrat.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.