"Gábina je divoká," práskl na Partyšovou známý elegán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

"Gábina je divoká," práskl na Partyšovou známý elegán!

Gábina Partyšová je prý hodně divoká.
Gábina Partyšová je prý hodně divoká. (Foto Aha! – Jan Tůma, koláž Ahaonline.cz)

Gábina Partyšová (35) se sice k moderování v televizi dlouho nedostala, ale na různých společenských akcích se objevuje pořád. Před Plesem v Opeře dokonce požádala o pomoc nejznámějšího českého elegána a znalce etikety Ladislava Špačka (64). Co o rozvedené černovlásce prozradil?

Partyšová měla zřejmě pocit, že chování na společenských akcích není dostatečně reprezentativní. V tomto případě není nad to, obrátit se na toho nejpovolanějšího – Ladislava Špačka. Zatím ho ale moc neposlouchá, což Pan Etiketa rozverně komentuje tím, že je »divoká«. Vždyť už posledně jeho rady ignorovala a na Ples v Opeře vyrazila bez pánského doprovodu pouze s kamarádkou, takže to vypadalo, že šla »lovit«.

„Gábina je taková trošku divoká, dynamická, přirozená a naturální povaha. Dostat ji do nějaké šablony, do nějakých norem, to je hodně obtížné,“ řekl na adresu své svěřenkyně Špaček na style.iprima.cz Gábinu Partyšovou a Ladislava Špačka spojuje víc, než se na první pohled zdá. Kromě etikety jsou oba velkými fanoušky i plastických zákroků. Partyšová (35) nedávno poprvé přiznala, že si vrásky nechává vyhladit díky methacrylovým injekcím, Ladislav Špaček si nechal odoperovat povislá víčka.

 



Autor:  mpa

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.