Richard Genzer: Dluží peníze svým dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Richard Genzer: Dluží peníze svým dětem!

S manželkou Lindou Finkovou má Genzer dceru a syna.
S manželkou Lindou Finkovou má Genzer dceru a syna.  (Foto Aha! – Roman Souček, Petr Novotný, koláž Ahaonlihne.cz )

Okolo baviče Richarda Genzera (47) je v posledních týdnech pořádně živo. Pořídil si nový byt a více se věnuje dětem Viktorce (15) a Matyášovi (5), které má se stále ještě manželkou Lindou Finkovou (45). Proč najednou »Geňa« začal sekat latinu?

Od té doby, co se Richard před dvěma roky odstěhoval k milence Markétě Jiránkové (37), na děti doslova kašlal. To mu také Finková několikrát vyčetla. „Geňa jí na děti neposílal žádné peníze! Těch hádek, co kolem toho měli… Linda už to nevydržela a dala mu nůž na krk. A Richard se najednou úplně změnil,“ řekl nám zdroj z okolí Finkové.

„Náš vztah nechci nijak komentovat. Ale je fakt, že se teď dětem opravdu více věnuje,“ sdělila magazínu Aha! TV Linda, která na konci ledna odešla z postu moderátorky Dámského klubu rádia Frekvence 1 a bude se teď více věnovat divadlu a učení na konzervatoři. Jak je to s bytem?

Otázkou stále zůstává, proč si Genzer od února pronajal nový byt na pražské Národní třídě, když tvrdí, že stále chodí s Jiránkovou a sdílí s ní domácnost na Bohdalci. Richard to obhajuje tím, že právě v novém bytě se může více věnovat svým dětem. „Nevím, jak to mezi nimi je. Ale jestli si to bydlení vážně pořídil kvůli dětem, tak je to jedině dobře. Nemám problém s tím, když tam za ním budou jezdit, nebo když se tam třeba Viktorka i na čas přestěhuje,“ okomentovala to Finková. Té ale, stejně jako nejbližšímu okolí, na vztahu Genzera s Jiránkovou něco nehraje. Pravdu zcela jistě ukáží příští týdny.



Autor:  lbp

Přečtěte si
nudilka
24. 2. 2014 • 19:22

To by mě zajímalo jak jste sem psal,když jste slepý.Ha

evicka55
15. 2. 2014 • 07:35

Ten člověk je tak odporný,že se na něj nelze dívat.Jeho chování i celé partičky je vulgární a nevhodné.Tento styl zábavy svědčí o upadající inteligenci našeho národa.

andabar
14. 2. 2014 • 19:05

Genzera nemám ráda a vůbec se na jeho pořady nedívám Stoupla mu sláva do hlavy Komediant nejen na prknech To že nemá peníze na alimenty nevěřím .

peecek
14. 2. 2014 • 10:04

já mám problém rozlišit kdo je Finková a Genzer. Příjdou mi vzhledově úplně stejní.

6010
14. 2. 2014 • 09:22

On ten opičák má asi málo peněz, co? Vždyť s tou trapnou Partičkou a tou reklamou, kde lidi nabádal, ať vstoupí do 2.pilíře důchodového systému, ze kterého nelze vystoupit a který jak se ukázalo je ale hodně, hodně nevýhodný, musí být v balíku.A to nedokáže platit alimenty na své děti v termínu? Tak ať ho zavřou, jako každého jiného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.