Hvězda Ordinace Maroš Kramár: Otevřené útoky krajanů! Slováci chtějí, aby zmizel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Ordinace Maroš Kramár: Otevřené útoky krajanů! Slováci chtějí, aby zmizel...

Maroš Kramár
Maroš Kramár

Herec Maroš Kramár (54) se v rozhovoru pro slovenský server zivot.azet.sk tvrdě pustil do kritiky slovenských divadel i jejich návštěvníků. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a Kramár to od svých spoluobčanů pěkně schytal.

Maroš Kramár se kromě divadla uchytil v českých seriálech. Začínal v Letišti, ale jeho nejznámější role je postava doktora Richara Vargy z Ordinace v růžové zahradě. Herec často pendluje mezi Českem a Slovenskem a o své zkušenostech z obou zemí se rozhodl promluvit.

Podle něj chodí v Čechách do divadel více lidí a je pro koho hrát. „V Česku se dokonce i v menších městech hraje divadlo každý den, chodí do něj mladí lidé – kadeřnice i gymnazisti, běžně se baví o tom, co v divadle viděli. U nás mám pocit, že lidí ani nevědí, kde to divadlo je. Dal bych ruku od ohně za to, že většina, která chodí nakupovat do jednoho obchodního centra na břehu Dunaje, ani netuší, že mají za zády Národní divadlo,“ pustil se herec do Bratislavčanů.

A nezůstal jenom u toho. „Myslím, že je to obraz slovenské nátury, která nedokáže ocenit úspěch druhých. Doslova jsem se setkal s tím, že »Když hraješ v Praze, tak si hraj tam!«“ Čímž nahrál na smeč všem čtenářům. Ti ho v diskuzi pěkně sjeli.

„Pane Kramáři, nebylo by lepší, kdybyste se komplet přestěhoval do Česka? Cítíte se tam lépe, je tam práce, lépe platí a jako nestárnoucí seladon tam máte úspěch, slovem – táhněte do ***,“ vzkazuje naštvaný čtenář.

Další přispěvatelé diskuze zase narážejí na to, že ani u nás to není s návštěvností divadel až tak růžové a že by herec neměl taková srovnání roztrubovat. „Zasloužíte jednu do pysku,“ uzavírá diskutér. Další mu připomínají špatnou ekonomickou situaci většiny obyvatel a to, že kultura se v dnešní době už považuje spíše za luxus, než běžnou součást života.



Přečtěte si
rockyshowman
17. 2. 2017 • 11:09

Paní, tady je úřední jazyk čeština!!! Já Vám nerozumím, tak jako tomu šišlavému tzv. umělci. A Vám jak se tady nelíbí tak se vraťte domů. Svých inteligentních, vzdělaných umělců a lidí máme dostatek. Chtěli jste být sami tak sbohem. Pa pá

jakeline
12. 8. 2014 • 06:30

Maroš Kramár je dobrý herec proč by neměl hrát v Praze?Je pravda že Slováci jsou na tom ekonomicky hůř návštěva kin a divadel je pro ně luxus tam to je pouze pro horních 10000!

atramka
20. 6. 2014 • 12:06

neviem čo sa tu rozčulujete........aj my máme dosť dobrých hercov a moderátorov a čo väčší program, hned je tam nasáčkovaný čech. Reláciu o varení moderuje Žídek v češtine, vôbec "neválí" slovenčinu, a nedávno so volala do Bratislavy ohľadom reklamácie a češka na linke........takže sa tu moc nenaparujte a v Tatrách vás je jak hadov

123automobil
3. 3. 2014 • 14:42

123automobil
3. 3. 2014 • 14:41

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.