Šlégrová prý nesnesla zvrácené orgie s manželem: Šokující svědectví od soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šlégrová prý nesnesla zvrácené orgie s manželem: Šokující svědectví od soudu!

Šlégr prý manželku dlouhá léta ubíjel zvrhlými orgiemi.
Šlégr prý manželku dlouhá léta ubíjel zvrhlými orgiemi. (Foto: Aha! - Karel Kopáč, Marek Pátek, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Po dvě léta se táhly nevkusné přestřelky a obviňování během rozvodových peripetií mezi Kateřinou (41) a Jiřím (42) Šlégrovými. Pochopitelně šlo především o rozdělení mnohamiliónového majetku manželů. U rozvodového stání však měly padnout informace a důkazy, které, i když úplně nepřekvapují, rozhodně pikantně doplňují obrázek o sexuálním životě páně Šlégra.

Na webu Spy.cz se objevily informace z údajného zdroje, který vyslechl výpovědi dvojice u soudu. Hokejista Šlégr měl prohlásit, že jediným důvodem pro ukončení partnerského soužití byla nechuť Kateřiny k faktu, že opustil hokejovou kariéru a začal se aktivně věnovat politice. S tím ovšem zrazená žena nemohla souhlasit, pěkně se našňupla, a už to začalo lítat.



Vášeň z benzinky

Jmenovaný zdroj uvedl: "Kateřina prohlásila, že to s jeho politikou nebo kariérou nemělo vůbec nic společného. Pravá příčina byla ta, že mu v roce 2006 přišla na to, že udržuje dlouhodobý vztah s jistou Zuzanou R., která pracovala u benzinky v Litvínově. To způsobilo v jejich manželství takovou krizi, že se Šlégr na pět měsíců odstěhoval z domu."

Anketa

Kdo je vám sympatičtější?
Celkem 1019 hlasujících

Konec srandy

Šlégrová prý podle informací webu předložila řadu důkazů, včetně intimních SMS zpráv a má i svědky, kteří mohou její verzi podpořit. „Po pěti měsících se prý k sobě vrátili a domluvili se, že kvůli dceři to spolu ještě jednou zkusí. V roce 2010 ale Katka zjistila, že hokejista svůj vztah s milenkou Zuzanou obnovil, a tak ho definitivně pustila k vodě. Na to konto Jiří řekl, že vstoupí do nové životní etapy, ve které už pro ni nebude mít místo," pokračuje výčet překvapivých detailů ze zdroje Spy.cz.


Ubíjející sexuální úchylky milionáře

Ale tím hlavním, co narušilo manželství páru byla podle sexuální nenasytnost hokejisty, jehož apetit nemá hranic. "Ubíjely mě jeho sexuální úchylky a to, že po mně celé roky vyžadoval skupinový sex. Nebylo to žádné zpestření jednou za čas, ale trval na tom neustále. Ať to byly ženy, nebo muži, tahal je k nám do postele," šokovala podle Spy.cz Šlégrová přítomné v soudní síni.

Králová bude také pěkné číslo

Jako třešnička na dortu působí detail, že modelka Lucie Králová (31) o Jiřího bojovala se Šlégrovou manželkou i milenkou Zuzanou R. zároveň. Své vítězné snažení korunovala vyvinutá žena během dvoutýdenního pobytu s hokejistou ve swingers hotelu Desire Resorts v mexickém Cancúnu," o čemž jsme vás informovali v Aha!.



Přečtěte si
illis
12. 2. 2014 • 22:36

adeso Přesně tak

illis
12. 2. 2014 • 22:35

illis
12. 2. 2014 • 22:35

adeso
12. 2. 2014 • 16:15

a proč ne? Proč by paní měla držet pusu, když s ní vyje-bává? navíc se tlačí do politiky tak ať víme kdo je kdo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.