Markéta Plánková: Hrubé útoky kvůli účinkování v seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Markéta Plánková: Hrubé útoky kvůli účinkování v seriálu!

Markéta Plánková
Markéta Plánková (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Herečka Markéta Plánková (35) odešla ze seriálu Ordinace v růžové zahradě jako světice. Divákům se po ní stýská, i když ještě před šesti lety ji jako mrchu nesnášeli a ona si musela nespokojené reakce fanoušků pěkně »vyžrat«.

Než se z Magdy Mázlové stala usedlá manželka, byla ambiciózní a dravá mrcha, za což sklízela od diváků kritiku. „V podstatě to korespondovalo s vývojem charakteru postavy. Když do seriálu vstupovala, nebyla zrovna nejmilejší a reakce lidí tomu odpovídaly. Samozřejmě jsem zažila poznámky typu: »Vy to tam teda vedete. To vás baví hrát takovou mrchu?« apod. Ale smáli jsme se tomu. Časem se z ní stala spořádaná manželka a matka. Myslím, že si diváci Mázlovic rodinu vtipnou rodinu velmi oblíbili,“ vzpomíná Plánková v magazínu Právo.

Ačkoliv postava Magdy jakožto vyzrálé ženy byla herečce bližší, něco do života si od postavy přeci jenom vzala i z dob, kdy byla za mrchu. „Není špatné umět si v životě dupnout a nebát se ozvat, když se vám něco nelíbí,“ vysvětluje.

Anketa

Ve kterém seriálu se vám Markéta Plánková víc zamlouvá?
Celkem 1095 hlasujících

Po několika odehraných sériích v Růžové zahradě přemístila Markéta Plánková do seriálu První republika, kde hraje Kláru Valentovou.



Přečtěte si
ivoadler
19. 6. 2014 • 11:16

Opravdu nevím, co je na ní velice krásného. Má neustále výraz tragédky, které ulítly včely. Hraje velice stereotypně. Má v podstatě dva herecké výrazy: svatá Dala nebo naštvaná furie.

mikimi
11. 2. 2014 • 11:53

Taky jsem to chtěla napsat. Dokud to neběželo, tak budiž, neměli přesné informace, ale teď už by si to opravit sakra mohli.

celka
11. 2. 2014 • 11:49

Jo, taky si říkám, že autor článku se na seriál První republika evidentně nedívá, protože jinak by o úmrtí seriálové dcery Plánkové napsat nemohl.

tenerife
11. 2. 2014 • 08:25

Paní Markéta je opravdu velice krásná žena, v příloze Práva jsem četla, že velmi ráda peče, vaří,zahrada je její koníček, nemá problém ušít dcerkám šaty, má můj obdiv, je opravdu i skvělá herečka, tak ať se jí stále daří.

detektif_shtika
11. 2. 2014 • 08:16

Co to furt melete??? Už 14 dnů tady píšete bláboly o tom, jak jí umřela v seriálu dcera, ale ta nezemřela!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.