Zedníček porušuje pravidla: A ohrožuje chodce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Zedníček porušuje pravidla: A ohrožuje chodce!

Herec se po třech hodinách vrací. Jeho partnerka Hanka Kousalová ho následovala.
Herec se po třech hodinách vrací. Jeho partnerka Hanka Kousalová ho následovala. (Foto Showpix.cz, ara)

Tohle se Pavlu Zedníčkovi (64) nepovedlo. S parkováním svého obrovského terénního vozu si herec hlavu příliš neláme. Klidně ho nechá zaparkované těsně u přechodu pro chodce! Kdyby šel kolem policajt, mohl mu z fleku napařit tučnou pokutu a ještě mu nechat vůz odtáhnout!

Pravidla silničního provozu mluví jasně: Řidič nesmí zastavit a stát na přechodu pro chodce a ve vzdálenosti kratší než 5 metrů před ním! „Pan Zedníček parkoval za vinohradským divadlem a  do auta se vracel až po bezmála třech hodinách,“ prozradil Aha! náhodný svědek. „Navíc stál na modré zóně a kdo ví, jestli má parkovací kartu,“ dodal.


Herec tentokrát unikl pokutě i odtažení auta, ale příště se mu jeho nedbalost může vymstít!



Autor:  kl

Přečtěte si
majojo
26. 1. 2014 • 12:38

Kdyby měl ten "náhodný" hodec charakter, tak upozorní policii a ne Blesk.

lepo
26. 1. 2014 • 12:18

Absolutně si o sobě nemyslím, že jsem nadčlověk. Nejsem ani žádná V.I.P., ale také ani ne primitiv neznalý pravidel a norem .. a přesto někdy zaparkuji jako blb. A to jen a prostě proto, že není jiná možnost (nebo ji v ten konkrétní okamžik nevidím). Kdo jezdí v Praze a musí někdy také i zaparkovat (velkým autem obzvlášť) má jistě pro podobné mini prohřešky pochopení .. nebuďme malicherní .. hezkou neděli všem

marie60
26. 1. 2014 • 10:43

..bohužel,tohle si o sobě myslí většina známých osobností a proto i očekávají od polišů, že po nich nebudou ani chtít pokutu. Viz.Bohdalová,Šíp atd. atd...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.