Leoši, vypláchni si pusu! Mareš označil modelku po rozchodu za dámské přirození! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Leoši, vypláchni si pusu! Mareš označil modelku po rozchodu za dámské přirození!

Leoš Mareš znovu obráží večírky.
Leoš Mareš znovu obráží večírky.  (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan,)

Moderátor Leoš Mareš (37) si někdy »nevidí do huby«. Jinak by nemohl o modelce a moderátorce Kateřině Kristelové (34) prohlásit, že je "tlustá p*ča".

S bývalou moderátorkou zkrachovalé TV Pětka Kristelovou se před Vánoci rozešel velmi nevybíravým způsobem její bývalý přítel Kazma. Do opuštěné Kateřiny, která momentálně používá svůj profil na Facebooku jako jednu velkou reklamu, se podle informací Sedmičky pustil dost nevybíravě Leoš Mareš.

Na jedné společenské akci si prý našel kamarádku Kristelové a konverzaci začal pěkně zostra. „Vysvětli mi, proč o té odulé, tlusté p*če píšeš, že je krásná, sexy. Vždyť je to tlustá a stará p*ča,“ řekl nejlépe placený český moderátor. Mareš sám také zažívá po-rozchodové období. S Faltýnovou netrávil společně ani Vánoce a rozchod oznámili po Novém roce. Nicméně stále se spekuluje o tom, že by se pár mohl dát dohromady. Oba navštěvují stejné společenské akci a podle serveru Super.cz se Leoš o Petře nadále vyjadřuje jako o »své přítelkyni«.

 



Přečtěte si
amarize
18. 1. 2014 • 12:11

Mareš si do huby nikdy neviděl. Byl to vždycky sprostý č*rák a na tom se nic nezmění ani v budoucnu.

britva
17. 1. 2014 • 08:19

je to banda ubohejch, debilních lidiček v tomhle našem šoubízu. jeden pomlouvá druhého a ten druhý zase toho prvního. závidí si každou korunu a lidsky si nepřejí nic jiného, než jen vše nejhorší. je to obyčejná stoka lidských charakterů

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.