Šok pro Zuzanu Vejvodovou z Ulice: V domě našla mrtvolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok pro Zuzanu Vejvodovou z Ulice: V domě našla mrtvolu!

Libuška bude první, kdo mrtvou Kláru objeví. Psychicky se z toho zhroutí.
Libuška bude první, kdo mrtvou Kláru objeví. Psychicky se z toho zhroutí. (Foto pro Aha! - archiv TV Nova)

Otřesné natáčení má za sebou Zuzana Vejvodová (33) alias Libuška Nekonečná z nekonečného seriálu Ulice. Právě ona najde na dlažbě domu mrtvolu své sousedky Kláry Peškové v podání Hany Igondy Ševčíkové (43).

Záhadná smrt už zítra otřese celou Ulicí. Známe podrobnosti Klářina konce! „Bez známek života ji pod schody najde chudák Libuška, která se právě vrací domů z práce. Z nálezu se úplně sesype, protože Kláře nedokáže pomoci,“ prozradil deníku Aha! tajné informace zdroj ze zákulisí seriálu.


Zřízenci pohřební služby, černý pytel na mrtvoly a pak už jen převoz pohřebním vozem. Takové budou poslední okamžiky dcery dobrotivého domácího Vlasty Peška, kterého hraje Rudolf Hrušínský (67). „V Ulici jsem strávila hezký rok a půl a budu na ni vždy ráda vzpomínat,“ uzavírá kapitolu Ulice Ševčíková.



Přečtěte si
lyznik008
15. 1. 2014 • 09:21

Tento nicneříkající seriál bez děje nezachrání ani pokus o nějaké zdramatizování.V něm získávají nejsnadněji peníze herci a nějaký scénář to snad ani nemá.Jeho debilitu umocňuje ještě to neustálé FIDLÁNÍ kvůli kterému často ani není rozumět jaké duchaplnosti herci říkají (nebo je to záměr?)

pelagie
14. 1. 2014 • 14:03

zase ten skvělý titulek... kam na to chodíte / otřesné natáčení/, který blb to vymýšlí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.