Abbasová přiznala problémy s výchovou syna (2)! Prsty v tom má Kocáb... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Abbasová přiznala problémy s výchovou syna (2)! Prsty v tom má Kocáb...

Lejla Abbasová je z rodičů přísnější, Davídkovi u tatínka všechno projde.
Lejla Abbasová je z rodičů přísnější, Davídkovi u tatínka všechno projde. (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz )

Úspěchu ve vztahu krásné Lejly Abbasové (33) a výrazně staršího muzikanta Michaela Kocába (58) nedával na začátku nikdo velké šance. Narození syna Davia (2) ale jenom potvrdilo plány o společné budoucnosti, i když sebou zároveň přineslo mnoho rozbrojů.

Zatímco Abbasová umí být ve výchově pěkně přísná, táta Kocáb naopak její autoritu podkopává. „ Michael je daleko benevolentnější než já. Já jsem daleko striktnější a mám pocit, že on je prostě měkký, že uhýbá,“ stěžuje si moderátorka v pořadu Drzá Diana.

Podle Lejly se taková výchova výsledkem vztahu s bývalou ženou, Američankou Marshou. „To je taková ta všeobjímající láska bez žádných limitů. A to tedy není můj šálek kávy a Michael to podle mě trošku pochytil. A hlavně on je takový ten tatínek, že si s dítětem do tří let nemá co říct. Malému jsou teď dva roky. Ale je to komunikativní, chytré dítě. Takže už si pokecají,“ vysvětluje.

 

Lejla nepatří mezi úzkostlivé matky a ještě minulý rok byla pevně rozhodnutá, že by syna vzala do Afriky. Na rozdíl od usedlejšího manžela se věnuje i adrenalinovým sportům a nedávno dokonce usedla za volant v rally. Kvůli tomu si vysloužila na pár dní tichou domácnosti.

 

 



Přečtěte si
ivoadler
22. 1. 2014 • 15:29

Tomu se nediv Lejlo, že Michael je na děti mírnější. Je pravidlem, že dědečkové děti rozmazlují.

labea
21. 1. 2014 • 08:05

...alespoň trochu etiky, do toho vašeho "nekalého podnikání". Proč mezi ty dva děláte opakovaně červená dělítka?? No, zkuste si na to v redakci odpovědět, schválně, čí to byl další hloupý nápad?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.